Inför dagens ESC-show

2014-12-21 (söndag)

Schlagerpinglan: I dag, söndagen den 21:a december, kommer Cypern att fortsätta sin nationella uttagning “Eurovision Song Project” med auditionshow nummer tre, se sammanställningen nedan för tid och länk till webbsändningen. För mer info om Cyperns ESC-uttagning, klicka på flaggan nedan.

Cypern Cypern: “Eurovision Song Project″, Audition 3:
Tid: kl. 20:30 CET – Plats: RIK 1, RIK Sat och cybc.com.cy
Förutsättningar: Juryn väljer ut de artister som går vidare i tävlingen
Mer info: Schemat för Eurovision Song Project + Resultaten av Audition 1 + Audition 2

Schlagerpinglan: Eftersom Cypern uppenbarligen storsatsar i sin comeback så hoppas jag att de snart presenterar ett bidrag som kan tänkas göra bra ifrån sig i Wien. Visst är det många auditionsprogram kvar men det hade känts lugnare om det dök upp något riktigt intressant bidrag snart, för personligen så har jag ännu inte hittat något sådant.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se