Danmark TV-bolaget DR har tidigare meddelat att Danmark kommer att välja ut sitt tävlingsbidrag till Eurovision Song Contest 2015 den 7:e februari då finalen av “Dansk Melodi Grand Prix 2015” avgörs.

Nu har de även avslöjat att de kommer att släppa fullversionerna av alla de tävlande bidragen redan den 26:e januari, så att så många som möjligt ska kunna vara bekanta med låtarna när finalen avgörs och därmed öka chansen att det “rätta” bidraget väljs.

Detta är första året DR beslutat sig för att vara så generösa med bidragen, då de vanligtvis endast presenterar 30 sekunder av bidragen i förväg. (Källa: dr.dk)

Schlagerpinglan: Som jag, och säkert många med mig, har väntat på att DR ska ta detta beslut och nu när de gjort det så är det bara att tacka så mycket och se fram emot ett ännu bättre DMGP än vanligt. 😀

Jag har full förståelse för att en del gärna vill höra bidragen för första gången då de nationella ESC-finalerna avgörs… men själv föredrar jag att vara väl förberedd och det kommer jag med all säkerhet att vara den 7:e februari. 😀

Mer om hur Danmark väljer ut sitt Eurovisionbidrag för 2015 hittar ni här: “Danmark i ESC 2015“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se