Inför dagens ESC-shower/program

2015-01-10 (lördag)

Schlagerpinglan: I dag, lördagen den 10:e januari, kommer Litauen att fortsätta sin nationella uttagning “Eurovizijos 2015″ genom att sända den första av utslagningsshower. Dessutom visar SVT sin Melodifestivals-årskrönika som även lär innehålla lite 2015-material och därför kan ses som ett inför-ESC-2015-program det med.

Här nedan ser ni vad som gäller inför kvällen vad gäller tid och länkar till webbsändningar. Vill ni veta ytterligare lite mer om uttagningarna är det bara att, som vanligt, klicka på flaggorna.


Lördagen den 10:e januari

Sverige Sverige: Årskrönika “Melodifestivalen 2014 – vägen till Köpenhamn”:
Tid: kl. 18:30 CET
Plats: SVT1 och SVT Play
Förutsättningar: Återblick på Melodifestivalsåret 2014 samt en uppladdning inför MF 2015.
Mer info: svt.se/melodifestivalen

Litauen Litauen: “Eurovizijos 2015″, Show 2:
Tid: kl. 20:00 CET
Plats: lrt.lt och/eller lrt.lt
Förutsättningar: 12 artister framför vars en “världshit” innan jury och tittare röstar. Resultatet räknas sedan samman med Show 1-resultatet och en artist får lämna uttagningen.
Mer info / Artisterna: Schemat för Eurovizijos 2015Show 1-resultat & framträdanden

Schlagerpinglan: Efter förra veckans inledande litauiska deltävling, där de 12 tävlande artisterna presenterade sig, så har mina förhoppningar inför de fortsatta showerna höjts rejält. Jag ser m.a.o. fram emot kvällens show med stor nyfikenhet och hoppas att Tadas Juodsnukis och Edgaras Lubys imponerar lika mycket med sina internationella hits som det gjorde med de litauiska låtarna. 🙂

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se