Sverige TV-bolaget SVT har, efter ett antal ledtrådar på Twitter, nu avslöjat att Filippa Bark kommer att få en betydande roll i “Melodifestivalen 2015“, Sveriges uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2015.

Karaktären Filippa Bark (känd från bl.a. Robins, Morgonsoffan, Svensk Humor, pausunderhållning i MF 2007 och spelad av 34-åriga komikern Sissela Benn) är en “osäker men kaxig” 14-åring som kommer att få “praktisera” under Melodifestivalsturnén och får uppdraget att intervjua artisterna. (Källa: svt.se)

Schlagerpinglan: Förhoppningsvis tycker svenska folket att detta är ett roligt inslag i lördagsunderhållningen så att de värsta gnällspikarna tystas. Själv är jag mest intresserad av själva bidragen men ser gärna att det kryddas med lite annat vid sidan om.

I min version av ett perfekt Melodifestivalen-program så satsas det dock på mer ESC-relaterat extramaterial och mindre på humor, som oftast visat sig slå fel, men för att bredda målgruppen så behövs det kanske en humoristisk sidekick och då är nog Filippa Bark ett val så gott som något. 😀

Mer om Sveriges förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Sverige i ESC 2015“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se