Inför dagens ESC-show

2015-01-23 (fredag)

Schlagerpinglan: I dag, fredagen den 23:e januari, sänds den andra av de två Eurochallenge-showerna av “Eurovision Song Project″, Cyperns nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2015, och nu är det dags för juryn att välja ut de slutliga finalisterna.

Här nedan ser ni vad som gäller angående tid och länk till webbsändningen. Vill ni veta ytterligare lite mer om uttagningen är det bara att, som vanligt, klicka på flaggan.

Fredagen den 23:e januari

Cypern Cypern: “Eurovision Song Project″, Eurochallenge 2:
Tid: kl. 21:20 CET
Plats: RIK 1, RIK Sat och cybc.com.cy
Förutsättningar: Juryn väljer ut 6 finalister av de 10 bidragen
Mer info / Lyssna på bidragen: Resultatet av Eurochallenge 1

Schlagerpinglan: Snart är då Cypern äntligen framme vid sin nationella final (1:a februari) men först ska vi får reda på vilka sex bidrag som Christer Björkman & C:o valt ut. Om jag fick utse finalisterna själv så skulle jag satsa på följande bidrag: “Without Your Love“, “One thing I should have done“, “Deila den agapo“, “Beat of My Heart“, “Magic“ och “Shine“.

Någon riktig personlig favorit kan jag dock inte säga att jag har i nuläget (även om de tre förstnämnda ligger ganska bra till) men hoppas på lite mer “riktiga” framträdande (som förhoppningsvis ökar chansen att det klickar) nu när finalen börjar närma sig. 🙂

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se