sverige Schlagerpinglan: Under fredagen så genomfördes den första repetitionen med publik inför Göteborgs deltävling av Melodifestivalen 2015.

Som vanligt så var det inte bara publiken som följde repetitionerna utan även en mängd journalister. Är ni intresserade av hur det såg ut så hittar ni rapporter och bildspel därifrån både från expressen.se, Poplight, Metro, DN:s Hanna Fahl och Aftonbladets Tobbe Ek. Dessutom så bjuder SVT på väldigt mycket info på svt.se/melodifestivalen, bl.a. Minut-för-minut-schema, foton från repet samt beskrivningar av scenkläderna i både text- och bild-form.

Efter repetitionerna så redovisades resultatet av en publikundersökning (gjord av Melodifestivalklubben och Poplight där 900 personer deltog) samt de nya oddsen från Unibet (för att gå direkt till final) och de var enligt följande:

Resultatet av publikundersökningen Unibets Odds
1. “Sting“, Eric Saade (42%) 1. Eric Saade (1,07)
2. “I’ll Be Fine“, Molly Pettersson Hammar (27%) 2. Molly (1,95)
3. “One By One“, Elize Ryd & Rickard Söderberg (12%) 3. Elize & Rickard (2,50)
4. “Hello Hi“, Dolly Style (10%) 4. Dolly Style (4,00)
5. “Can’t Hurt Me Now“, Jessica Andersson (6%) 5. Jessica (5,00)
6. “Det rår vi inte för“, Behrang Miri feat. Victor Crone (2%) 6. Behrang & Victor (5,00)
7. “Pappa“, Daniel Gildenlöw (1%) 7. Daniel (20,00)
(Källor: poplight.se och unibet.com)

Schlagerpinglan: Med tanke på att jag, efter att endast ha smyglyssnat på några sekunder av veckans bidrag, hade “One By One” och “Sting” som favoriter så får jag väl erkänna att jag känner mig ganska hoppfull inför morgondagen när jag läser ovanstående resultat. Nog för att undersökningar och odds inte alltid är att lita på, men då de pekar åt “rätt” håll så kan man i alla fall glädja sig så länge det varar. 😉

Se även: “MF-Veckoschema” – “Mello-FAQ” – “Sverige i ESC 2015” – “Melodifestivalen 2015

Andra bloggar om:

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se