Inför dagens ESC-show

2015-02-08 (söndag)
ESC2015 Schlagerpinglan: I kväll, söndagen den 8:e februari, har vi endast en ESC-show att se fram emot, vilket kanske är lika bra då jag fortfarande har en del av gårdagens sju-ESC-shower kvar att titta igenom. 🙂

I kväll är det i alla fall dags för Lettlands andra deltävling av deras nya ESC-uttagning “Supernova″ och här nedan ser ni vad som gäller inför kvällen beträffande tid och länk till webbsändningen.

Söndagen den 8:e februari

Lettland Lettland, “Supernova”, Deltävling 2:
Tid: kl. 20.20 CETPlats: LTV1 och ltv.lsm.lv
Förutsättningar: Juryn och tittarna utser 4 semifinalister av 10 bidrag
Mer info / lyssna på bidragen: Allt inför den andra “Supernova”-deltävlingen

Schlagerpinglan: Trots gårdagens MF-kalldusch och minnet av förra Supernova-showen (där min enda favorit åkte ut direkt) så är jag förvånansvärt lugn inför resultatet av denna andra deltävling. Kanske är det p.g.a. vetskapen att det knappast kan gå sämre än det gjort så här långt? 😉

Hur som helst så är det främst “Take Me Down“, “Angel“ och “Free Your Mind“ som jag så här på förhand tycker är aningens bättre än de övriga bidragen. Nu återstår det bara att se om jag tycker likadant efter att de framförts live och om juryn och tittarna i så fall håller med. Hoppas kan man ju alltid. 🙂

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se