sverige Schlagerpinglan: Traditionsenligt så brukar den första repetitionen inför publik ske under fredagen, och så skedde även idag när det repades inför Malmös deltävling av Melodifestivalen 2015.

För er som är extremt nyfikna så finns det bildspel från repet på både expressen.se och Poplight medan Metro, DN:s Hanna Fahl och Aftonbladets Tobbe Ek stått för direktrapportering därifrån under kvällens gång. Dessutom så bjuder SVT även denna vecka på Minut-för-minut-schema, foton från repet samt beskrivningar av artisternas scenkläder.

Efter repetitionerna så redovisades resultatet av en publikundersökning (gjord av Melodifestivalklubben och Poplight där 549 personer deltog) samt de nya oddsen från Unibet (för att gå direkt till final) och de var enligt följande:

Resultatet av publikundersökningen Unibets Odds
1. “Möt mig i Gamla stan“, Magnus Carlsson (25,5%) 1. Samir & Viktor (1,40)
2. “Forever Starts Today“, Linus Svenning (25,3%) 2. Magnus Carlsson (1,85)
2. “Groupie“, Samir & Viktor (25,3%) 2. Mariette (1,85)
4. “Don’t Stop Believing“, Mariette (11,3%) 4. Linus Svenning (2,50)
5. “If I Was God For One Day“, Neverstore (6,8%) 5. Neverstore (6,50)
6. “Nonetheless“, Marie Bergman & Sanne Salomonsen (4%) 6. Marie & Sanne (10,00)
7. “Där och då med dig“, Emelie Irewald (1,8%) 7. Emelie Irewald (20,00)
(Källor: poplight.se och unibet.com)

Schlagerpinglan: Enligt förra veckans publikundersöking och oddskoll så pekade allting på att min favorit “One By One” hade stor chans att ta sig vidare i tävlingen. Det slutade dock med en oerhört ledsam femteplats för Elize Ryd & Rickard Söderberg och ett rejält humörsdyk för min egen del.

Att det ser ut som att Magnus Carlsson kommer att ta sig vidare från morgondagens deltävling är därför något som jag inte vågar tro på utan inväntar spänt det riktiga resultatet. Lite hopp har jag ju trots allt med tanke på att Jessica Andersson tog sig vidare förra veckan. De klassiska schlagerfansen är kanske inte så dåliga på att rösta när allt kommer omkring och förhoppningsvis så visar de sig från sin bästa sida i morgon. 🙂

Se även: “MF-Veckoschema” – “Mello-FAQ” – “Sverige i ESC 2015” – “Melodifestivalen 2015

Andra bloggar om:

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se