ESC2015 Den första omgången av biljetter till Eurovision Song Contest 2015 släpptes den 15:e december medan den andra omgången släpptes den 29:e januari. Som vanligt så uppmanade arrangörerna de som inte fick tag i biljetter att inte köpa biljetter från icke-officiella biljett-återförsäljare utan vänta tills det avslutande biljettsläppet.

Nu är det dags för det tredje biljettsläppet, som även lär vara sista chansen* att få tag i biljetter till denna jubileumsårgång av ESC, och det kommer att ske den 27:e februari kl. 09:00 CET. Det är biljetter till alla de nio showerna som släpps och de kan köpas via Oeticket.com.

*Eventuellt kommer ytterligare ett fåtal biljetter att släppas när alla detaljerna kring showerna är klara. (Källa: eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Om ni inte kommer ihåg vilka länder som tävlar i vilken semifinal så hittar ni resultatet av semifinalsdragningen här. (Kan underlätta om man är intresserad av semifinalsbiljetterna.) Närmare information om hur biljettförsäljningen inför ESC 2015 sker hittar ni här. Lycka till, alla ni som fortfarande är på jakt efter de eftertraktade biljetterna. 🙂

Andra bloggar om:

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se