Vitryssland Vitryssland valde ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2015 redan i december förra året genom sin nationella final där 15 bidrag tävlade. Vann gjorde juryfavoriterna Uzari & Maimuna med låten “Time“, som nu presenterats i en ny Eurovision-version, se länk nedan.

Lyssna på Vitrysslands bidrag till Eurovision Song Contest 2015 här:
Bidrag / Artist: “Time”, Uzari & Maimuna
Versioner: ESC-versionfinal-framträdandelive-auditionoriginal-studioversion

Schlagerpinglan: Det är alltid lika spännande att lyssna på ländernas ESC-versioner av sina utvalda bidrag. Ibland är de nästan mixade bortom igenkännedom men oftast nöjer de sig med att göra lite småförändringar. Denna gång är jag glad att de valde det sistnämnda, för jag gillade originalet och tycker därför att denna nya version blev riktigt bra.

Nu är det bara att hoppas att ESC-publiken tycker detsamma så att Uzari & Maimuna kan få den finalplats som (jag tycker att) de förtjänar, i alla fall i nuläget innan vi vet så mycket om konkurrenterna. 🙂

Mer om Vitrysslands förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Vitryssland i ESC 2015“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Eurovision 2015: Nya versionen av Vitrysslands bidrag”

  1. Hannes

    Håller inte med, tycker de tog bort “beatet” från låten 😛 Men jag tycker det var i alla fall bra att de tog in mera violin så det värklingen känns som hon också är med i bidraget.

  2. Johanna

    Jag håller med dig helt och fullt om att den nya versionen blev riktigt bra och jag tror inte den är chanslös i Wien! Tvärtom faktiskt. Och jag gillar den också ändå sedan jag hörde den första gången!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se