sverige Schlagerpinglan: Än är det nästan två veckor kvar innan det den 14:e mars är dags för finalen av Melodifestivalen 2015 och vi vet vem som till slut avgår med segern. Kanske är det så att Jon Henrik Fjällgren får representera Sverige i Eurovision Song Contest 2015 med “Jag är fri“, kanske inte.

Skulle det hända så har han i alla fall musikvideon till sitt bidrag redo, se länk här nedan.

Se videon / framträdandet / texten till Jon Henrik Fjällgrens “Jag är fri”:
officiell videolive-framträdandelåttext

Schlagerpinglan: Detta hade jag inte haft något emot att skicka till Wien, men det är att gå händelserna i förväg. Först har vi fyra Andra Chansen-dueller att bevittna innan det är dags för finalen och där finns det ju en del andra riktigt starka vinnar-kandidater. Än kan mycket hända. 😀

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Videon till Jon Henrik Fjällgrens “Jag är fri””

 1. Jonas

  Min personliga favorit är också Jon Henrik känns som att det skulle vara extra kul om han vann i år med tanke på 60- års jubileet och temat building breithes. Första gången som en låt på samiska skulle delta bara en sån sak. Sen är det en mäktig låt. Måns live framträdande i lördags blev jag inte så imponerad av. Men stodioverisionen som går på radio är bra. Det är en låt som växer. Hoppas han kommer två och att han blir sugen på en revange nästa år med en ännu bättre låt. Jon Henrik är nog bara med denna enda gång så hoppas, hoppas att han vinner.

  För övrigt hoppas jag på Andreas, Hasse, Dina Nha och berang Miri i andra chansen tror dock på raka motsatt förhållande där och det kvittar nästan bara inte dolly, molly och polly går till final den sörjan pallar man ju bara inte med att lyssna på, för ju migrän.

 2. Jonas

  Kristin Amparo skulle säkert göra mycket bättre ifrån sig i finalen än Hasse om hon når ditt. För övrigt har även berang Miri feat Victor crone släppt sin video idag. Det kommer någ att dugga tätt med lanseringen av musikvideor nu ett tag framöver.

 3. Schlagerpinglan

  @Jonas, Mmm såg även Midnight Boys video (även om den kanske inte är så aktuell just i tävlingssammanhang). Så jag får väl börja att samla ihop dem. 😀

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se