Serbien För en tid sedan presenterades den engelska versionen av Serbiens bidrag i Eurovision Song Contest 2015, “Beauty Never Lies” med Bojana Stamenov, och nu har även en video presenterats, även den på engelska, se länk nedan.

Lyssna på Serbiens bidrag till Eurovision Song Contest 2015:
Bidrag: “Beauty Never Lies”
Artist: Bojana Stamenov
Länkar (engelsk version): officiell videotext
Länk (serbisk version): final-framträdande: “Ceo Svet Je Moj”
Låtskrivare: Vladimir Graić, Charlie Mason

Schlagerpinglan: När den engelska versionen av Bojanas låt presenterades så hade det slutliga valet ännu inte gjorts och trots att jag tyckte att den nya versionen var helt OK så hoppades jag att de skulle välja originalversionen.

Nu är dock allt som rör det serbiska ESC-bidraget på eurovision.tv (den officiella Eurovision-sidan) på engelska, t.o.m. den som skrivit den engelska texten finns med som låtskrivare så det mesta tyder väl på att de gjort sitt val. Jag är inte överdrivet imponerad men får väl vara nöjd med att jag börjar gilla låten riktigt mycket, även om den serbiska versionen är ljusår bättre än den engelska i min värld.

Mer om Serbiens förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Serbien i ESC 2015“.

Fler officiella videor, live-framträdanden, låttexter, info om ESC-förberedelser samt i vilken semifinal länderna tävlar hittar ni här: “Alla bidragen till Eurovision Song Contest 2015“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Videon till Serbiens “Beauty Never Lies” (Bojana Stamenov)”

  1. Micke

    Och där rasade Serbien på rankingen

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se