Tjeckien För några dagar sedan avslöjade TV-bolaget ČT att Marta Jandová & Václav Noid Bárta kommer att få representera Tjeckien i Eurovision Song Contest 2015 med låten “Hope never dies“. Nu har även den tillhörande officiella videon presenterats, se länk nedan.

Lyssna på Tjeckiens bidrag till Eurovision Song Contest 2015:
Bidrag / Artist: “Hope never dies”, Marta Jandová & Václav Noid Bárta
Länkar: officiell videolåttext
Låtskrivare: Václav Noid Bárta, Tereza Šoralová

Schlagerpinglan: Precis som förväntat så har denna underbara låt bara fortsatt att växa till sig och videon gjorde sitt för att föra den vidare åt rätt håll. Hur otroligt det än låter (med tanke på tidigare bidrag och resultat i tävlingen) så tror jag faktiskt att Tjeckien kommer att vara ett av de länder som jag hoppas tar sig vidare till final från den andra semifinalen. 😀

Mer om Tjeckiens förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Tjeckien i ESC 2015“.

Fler officiella videor, live-framträdanden, låttexter, info om ESC-förberedelser samt i vilken semifinal länderna tävlar hittar ni här: “Alla bidragen till Eurovision Song Contest 2015“.

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Videon till Tjeckiens “Hope never dies” (Marta & Václav)”

  1. Johan

    Den är inte alls tokig den här, men det extra rycket saknas! Refrängen blir en brygga i mitt huvud som inte riktigt leder till det klimax som den här låten skulle må bra av.

    Men en sak är säker: Det är klart det bästa bidraget som Tjeckien skickat till tävlingen och jag hoppas på en finalplats så de motiveras att stanna! 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se