Montenegro I går presenterades den officiella videon till “Adio“, det bidrag som internvalda Knez kommer att representera Montenegro med i Eurovision Song Contest 2015, se länkar nedan.

Lyssna på Montenegros bidrag till Eurovision Song Contest 2015:
Bidrag / Artist: “Adio”, Knez
Länkar: officiell videostudioversiontext
Låtskrivare: Željko Joksimović, Marina Tucaković, Dejan Ivanović

Schlagerpinglan: Om det hade varit Željko Joksimović som ställde upp med bidraget själv och tävlade för Serbien så hade detta förmodligen varit min absoluta favorit till segern, så bra tycker jag att låten är för tillfället.

Även om Serbien och Montenegro en gång i tiden tävlat ihop så räknas låten numera som inköpt och när jag inte riktigt vet hur artisten som framför låten står sig live så försöker jag att vara lite sparsam med de alltför stora förhoppningarna och hyllningarna. Så här långt så ser det i alla fall riktigt bra ut, videon inräknad. 🙂

Mer om Montenegros förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Montenegro i ESC 2015“.

Fler officiella videor, live-framträdanden, låttexter, info om ESC-förberedelser samt i vilken semifinal länderna tävlar hittar ni här: “Alla bidragen till Eurovision Song Contest 2015“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Videon till Montenegros “Adio” (Knez)”

 1. Johan

  Det här är årets bästa låt, helt klart. Välskriven, fantastiska harmonier och instrument-partier med en skicklig artist som levererar det hela i en traditionell ESC-balkanförpackning. Jag är inte orolig för att han skulle svika live utan tvärtom tror jag att den precis som fjolårets bidrag får ett lyft när den framförs i arenan.

  Går inte den här vidare i detta svaga startfält vet jag inte vad jag tar mig till. Den behövs för att ge lite kontrast och färg till denna årgång!

  Heja Montengro! Heja Knez!

 2. Micke

  Jag håller med Johan om det mesta. Det är en fantastisk låt och jag är inte det minsta orolig för artisten. Däremot är jag inte på Johans linje om standard på årets låtar. Tycker tvärtom det är ett ovanligt starkt låt och det bästa av allt är att det är så befriat från obegåvade nobydys som gömmer sig bakom stereotypa dansare i nån blajig danslåt 🙂 Tvärtom har låtarna fått större utrymme i år och det tackar jag för. Men jag går på din linje Johan. HEJA MONTENEGRO!

 3. Micke

  ovanligt starkt ÅR skulle det vara

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se