Serbien Efter att Bojana Stamenov vann den nationella finalen i Serbien med den serbiska versionen av “Beauty Never Lies” så har hon verkligen inte legat på latsidan vad gäller förberedelser inför Eurovision Song Contest 2015.

Förutom att låten spelats in på serbiska, engelska, spanska och franska och fått en tillhörande engelsk video och remix så har det nu även presenterats en andra officiell video, se länkarna nedan.

Lyssna på Serbiens bidrag till Eurovision Song Contest 2015:
Bidrag / Artist: “Beauty Never Lies”, Bojana Stamenov
Länkar (engelsk version): officiell videovideoremixtext
Länk (serbisk version): final-framträdande: “Ceo Svet Je Moj”
Länkar (övriga versioner): spansk version: “El mundo bajo mis pies”
fransk version: “Le monde est à moi”
Låtskrivare: Vladimir Graić, Charlie Mason

Schlagerpinglan: När det kommer till det serbiska bidraget så går det väldigt mycket upp och ner för min del och numera så har jag lyssnat så mycket på den engelska versionen att jag börjat tycka att den är helt OK. Fortfarande önskar jag att de kunde ha slängt in i alla fall en vers och refräng på serbiska, men ser annars inte språkbytet som någon större katastrof då själva meningen med låten trots allt når fler på detta sätt.

Mer om Serbiens förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Serbien i ESC 2015“.

Fler officiella videor, live-framträdanden, låttexter, info om ESC-förberedelser samt i vilken semifinal länderna tävlar hittar ni här: “Alla bidragen till Eurovision Song Contest 2015“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Den officiella videon till Serbiens “Beauty Never Lies””

 1. Hannes

  Jag brukar inte bry mig om språken och tycker att det oftast är bäst att sjunga i engelska men…i denna låt är engelskan så dåligt att den förstår låten för mig, gillade den innan :L

 2. Johan

  Jag tyckte att den var riktigt medelmåttig även när den framfördes på serbiska… men nu är den ju nästan på gränsen till usel. Hårt, men det här funkar verkligen inte för mig. Vad hände Serbien?!

 3. Isabell

  Håller med Johan… Inte mycket som får mig tycka om denna spretiga låt.
  Må va hänt att budskapet är betydelsefullt, men det gör inte låten bättre. Tycker hon sjunger medelmåttigt. Näpp, långt ifrån mina favoriter.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se