Litauen Efter en åtta shower lång nationell uttagning i början av året där låtar och artister tävlade var för sig och inte pusslades ihop förrän i finalen av “Eurovizija 2015” så stod det klart att det blev både Monika Linkytė och Vaidas Baumila som får representera Litauen i Eurovision Song Contest 2015.

Nu har en video släppts till det litauiska tävlingsbidraget och det i form av något som mer liknar ett socialt experiment än en traditionell musikvideo. Ett flertal par fick i uppdrag att lyssna och reagera på låten medan allt filmades. Resultatet ser ni i videon nedan.

Lyssna på Litauens bidrag till Eurovision Song Contest 2015:
Bidrag / Artister: “This Time”, Monika Linkytė and Vaidas Baumila
Länkar: officiell videofinal-framträdandetidigare framträdandetext
Låtskrivare: Vytautas Bikus, Monika Liubinaitė

Schlagerpinglan: Detta var ju ett intressant grepp som verkligen betonar att Litauen i år skickar en tvättäkta må-bra-låt som alla som någonsin varit kära kan relatera till. Kanske inte den bästa video jag sett och framför allt inte alls vad jag förväntade mig, men helt klart en video som sticker ut. 🙂

Mer om Litauens förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Litauen i ESC 2015“.

Fler officiella videor, live-framträdanden, låttexter, info om ESC-förberedelser samt i vilken semifinal länderna tävlar hittar ni här: “Alla bidragen till Eurovision Song Contest 2015“.

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se