Australien I går var det dags för Amsterdam, Nederländerna, att stå värd för “Eurovision in Concert 2015“, d.v.s. den största av förfesterna inför Eurovision Song Contest 2015. Av de 40 deltagande länderna så var hela 24 stycken anmälda att framträda vid konserten.

Hela deltagarlistan, intervjuer från Amsterdam, samt klipp från artisternas live-framträdanden vid Eurovision In Concert hittar ni här efterhand som de dyker upp. I väntan på dem kan ni se hur det såg ut när en av deltagarna, nämligen debuterande Australiens Guy Sebastian, framförde sitt Eurovision-bidrag:

Lyssna på Australiens bidrag till Eurovision Song Contest 2015:
Bidrag / Artister: “Tonight Again”, Guy Sebastian
Länkar: officiell videolive i Amsterdamtext
Låtskrivare: Guy Sebastian, David Ryan Harris, Louis Schoorl

Schlagerpinglan: Precis som i fallet med Tjeckien så håller även Australien till på min topp-10-lista för tillfället och av klippet att döma så borde Guy kunna stanna där även efter finalen. Det ser i alla fall ganska lovande ut så här långt. 😀

Mer om Australiens förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Australien i ESC 2015“.

Fler officiella videor, live-framträdanden, låttexter, info om ESC-förberedelser samt i vilken semifinal länderna tävlar hittar ni här: “Alla bidragen till Eurovision Song Contest 2015“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se