Sverige Nu på måndag, den 11:e maj, gästar Sveriges representant i Eurovision Song Contest 2015, Måns Zelmerlöw, Metro TV:s webbtv-program “Fråga Mig“. Detta blir Måns sista TV-framträdande innan Eurovision.

Under programmet, som sänds kl. 19.00 måndagen den 11:e majmetro.se, så svarar Måns på tittarnas frågor. Frågorna kan ställas under programmet men även skickas in redan nu till metro.se. De “vassaste” frågorna kommer sedan att ställas till Måns i direktsändningen. (Källa: metro.se)

Schlagerpinglan: Som ni säkert vet vid det här laget så har Måns varit ganska aktiv vad gäller PR inför Eurovision och bl.a. deltagit i Eurovision-förfesterna i både Amsterdam och London. (Klicka på länkarna för att se hans framträdanden och en del intervjuer.) Om någon av frågorna som Metro TV väljer ut till livesändingen kommer att handla om detta återstår att se, jag hoppas på det i alla fall. 🙂

Är ni intresserade av att även se de övriga artisternas framträdanden och intervjuer vid de fyra stora ESC-förfesterna så hittar ni länksamlingarna här nedan:

De fyra förfesterna inför Eurovision Song Contest 2015
♥ 10:e april: Eurovision PreParty Riga 2015 (Lettland)
♥ 18:e april: Eurovision in Concert 2015 (Amsterdam, Nederländerna)
♥ 24:e april: Moscow Eurovision Pre-Party 2015 (Ryssland)
♥ 26:e april: London Eurovision Party 2015 (Storbritannien)

Se även samlingssidan med årets tävlande ESC-bidrag inklusive deras officiella videor, live-framträdanden, låttexter, remixer m.m. här: “Alla bidragen till Eurovision Song Contest 2015“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se