CypernTV-bolaget CyBC gick för en tid sedan ut med att Cypern troligtvis kommer att delta i Eurovision Song Contest 2016. Nu har de tagit steget längre och bekräftat att de kommer att skicka en representant till Stockholm i maj 2016.

Hur de tänker utse sitt tävlingsbidrag har de däremot inte avslöjat något om utan lär återkomma med den informationen senare. (Källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Som jag skrev i presentations-inlägget så hoppas jag på en uppdaterad version av Eurovision Song Project för jag är övertygad om att den har alla förutsättningar att bli riktigt trevlig att följa… om de bara filar till den lite.

Mer om Cyperns förberedelser inför ESC 2016 hittar ni här: “Cypern i ESC 2016“.

Så här långt har esctoday.com 20 länder på sin lista över “klara” ESC-2016-länder medan wikipedia har 27 länder på sin, se hela sammanställningen här.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Eurovision 2016: Cypern bekräftar deltagande”

  1. Johanna

    Cyperns uttagning till förra ESC var en av mina favoriter, och att de var en av endast tre länder som lyckades välja min favorit som representant hjälpte självklart till! Jag hoppas att de stannar vid det formatet och får fram en till riktigt bra representant (gärna utan att Christer Björkman lägger sig i den här gången, även om han hade rätt om John)

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se