Schweiz Schlagerpinglan: Här nedan ser ni länkar till de bidrag som laddades upp som låt nr 121-130 på Eurovision-portalen inför Schweiz nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2016 (läs mer om den här) i den ordning jag själv föredrar dem samt med mina personliga betyg:

“Schweiz Internet-uttagning 2016”- Bidrag nr 121-130 (del 13 – 2015-10-30)

For A While“, Miranda Dickinson schweizschweizschweizschweizschweiz
(Stourbridge, Storbritannien)
Don’t Cry Anymore“, Gjyljeta Ransi schweizschweizschweizschweizschweiz
(Wetzikon, Schweiz)
Turn Sole“, Dana Sybikovska schweizschweizschweizschweizschweiz
(Lublin, Polen)
Let Me“, Make Plain schweizschweizschweizschweizschweiz
(Arzo, Schweiz)
SHARE LOVE“, NATHALIE schweizschweizschweizschweizschweiz
(Lugano, Schweiz)
Closer“, Kosmee schweizschweizschweizschweizschweiz
(Täby, Sverige)
I am the moon“, Beglinger schweizschweizschweizschweizschweiz
(Ebmatingen, Schweiz)
Es ist Zeit“, Lowell Lawell schweizschweizschweizschweizschweiz
(Bonn, Tyskland)
Du Say to Moi“, Lukmi schweizschweizschweizschweizschweiz
(Perth, Australien)
#SHAKETHATDOWN“, YOUR FAVORITE SHIT schweizschweizschweizschweizschweiz
(Zürich, Schweiz)

Schlagerpinglan: Av de tio ovanstående låtarna så är det endast “For A While” som har en chans att ta sig in på min personliga topp-tio-lista men för tillfället så är listan, som ni hittar i slutet av inlägget här, oförändrad.

Mer om Schweiz förberedelser inför ESC 2016 hittar ni här: “Schweiz i ESC 2016“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


8 kommentarer till “Schweiz 2016: Lyssna på online-bidragen – del 13”

 1. Undrande

  Omröstningen startar 2 nov, men när stänger den??

 2. Schlagerpinglan

  På Eurovision-portalen har de endast angivit startdatumet men vid ett tidigare tillfälle så nämndes den 16:e november som ett möjligt slutdatum, och då omröstningen brukar vara två veckor (från måndag till måndag) så borde det gälla även denna gång.

 3. Micke

  Wow! Har en ny absolut etta. Den följer mig vad jag än gör ikväll. De flesta av polarna håller med mig 🙂 Återkommer efter Del 15 med min nya Topp 10. Kan säga så mycket som att jag älskar mörka mäktiga kvinnoröster på samma sätt som jag tycker illa om manliga falsetter. Det förstnämnda är en kvinna här i besittning av och den är min definitiva etta 🙂 Den smyger sig på. först var det bara rösten jag tog till mig men attans vad låten växer.

 4. Schlagerpinglan

  @Micke, Det ska bli intressant att se vilken det är, jag har mina misstankar men man vet aldrig… ibland överraskar du rejält. 🙂

 5. Micke

  Ja den är från Del 14. Är det rätt så långt? 🙂 Ska bli intressant att se om du gissat rätt 🙂

 6. Schlagerpinglan

  @Micke, Nu blir jag ännu mer nyfiken, för av de senast genomgångna låtarna finns bara en låt som stämmer in på beskrivningen “sångerska med låt som växer” i min värld och den är från del 15, “Another World“ med Bella C, så där var jag tydligen helt ute och reste. 😀 Ser fram emot listan och kanske även en låt att se och lyssna på med nya ögon/öron.

 7. Micke

  Ganska fantastiskt när jag kollar över våra listor här Schlagerpinglan. Vi har faktiskt sju samma av de tio. Inte illa 🙂 Däremot ser jag att av de tre som jag har men inte du är två av dem på min Topp 3. Du får nog lyssna lite mer 🙂

  Min etta som jag pratat om från del 14 är en av dessa två. Jag föll direkt för hennes röst men kände mig ganska nollställd till låten. Men det var snart borta för nu är både röst och låt nummer ett för mig. Älskar som sagt mörka Cherliknande kvinnoröster. Älskar också såna här lite “flyta bort låtar” när omvärlden lämnas utanför. Troligen den enda av de 150 jag hittills hört som jag även skulle lyssna på utanför ESC-bubblan. Ge dig själv tid att lyssna är mitt råd 🙂

  Kan väl säga att min topp 3 är lite före övriga. Ettan har jag redan pratat om. Tvåan är en kul låt som jag ser det och sånt behövs definitivt i ESC i kontrast till allt gravallvar. Trean är en lite märklig låt. Varje gång jag lyssnar känner jag att den inte är så märkvärdig under låtens gång men varje gång växer den väldigt. Efter dessa tre har jag fem likvärdiga som jag ser det och därefter kommer de övriga åtta.

  1. “RED“, Dafina Eshrefi (Del 14)
  2. “Holz vor dr Hütta“, Platzhirsch (Del 9)
  3. “Come stai“, Umberto Alongi (Del 8)
  4. “Its Your Time“, Sarah Tyler (Del 1)
  5. “In My Heart“, Dani (Del 7)
  6. “Dimmi se c’è“, Rino Dilugano (Del 6)
  7. “Take Me Far“, Omar Naber (Del 10)
  8. “Boom Boom“, Gisel de Marco (Del 8)
  9. “My heart is still winning“, Ramona Nerra (Del 12)
  10. “Another World“, Bella C (Del 15)
  – – – – – – – – – – – – – –
  11. “Young & Free“, Rise (Del 7)
  12. “Peccato“, Claudio Raj (Del 6)
  13. “So wie ich bin“, Vivien (Del 5)
  14. “Keine Angst“, SEYRAN (Del 1)
  15. “Don’t Wait“, Halyna Havrylko (Del 11)
  16. “Elephant“, Elias Bertini (Del 11)

 8. Schlagerpinglan

  @Micke, Ja, i år verkar våra listor innehålla ovanligt många likadana låtar, vilket kan vara ett gott tecken. 🙂 Vad gäller RED så kan jag inte säga att jag märkt något speciellt med den, inte ens efter ett antal lyssningar så det ska bli intressant att se om ytterligare några genomlyssningar kan få fart på något oväntat. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se