Vitryssland Schlagerpinglan: I torsdags hölls de första auditionerna inför Vitrysslands nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2016 och i dag är det dags för de avslutande auditionerna. Live-sändingen kan (förhoppningsvis) ses från klockan 10:00 CET (12:00 lokal tid) via tvr.by.

Precis som förra gången så sitter de forna ESC-representanterna TEO, Alyona Lanskaya och Dmitry Koldun med i juryn som ska välja ut de 5-15 finalisterna medan den fullständiga listan över de 91 bidrag som anmälts till auditionerna finns på esckaz.com. I väntan på dagens framträdanden så kan ni se klippen från första dagens auditioner här.

Mer om Vitrysslands förberedelser inför ESC 2016 hittar ni här: “Vitryssland i ESC 2016“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se