Schlagerpinglan: I dag, lördagen den 19:e december, kommer en expertjury att utse de 24 bidrag som får äran att delta i “O Melodie Pentru Europa 2016“, Moldaviens nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2016. Här nedan ser ni vad som gäller inför dagen:

Lördagen den 19:e december

Moldavien Moldavien, audition:
Tid: kl. 11:30 – 16:00 CETPlats: trm.md
Förutsättningar: 100% juryröster utser 24 semifinalister av 47 kandidater
Mer info / lyssna på bidragen / tidsschema: Allt inför Moldaviens audition

Schlagerpinglan: Som sagt, jag kommer inte att kunna se auditionen idag utan lyssnade igenom och betygsatte studioversionerna av de tävlande bidragen i går och hittade mina personliga favoriter. Jag hoppas därför att främst “Falling Stars” med Lidia Isac imponerar på juryn så att den går vidare till semifinalerna, men skulle de övriga 23 vara de jag rankat högst hade jag inte klagat. 😉

Mer om Moldaviens förberedelser inför ESC 2016 hittar ni här: “Moldavien i ESC 2016“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Inför dagens auditioner i Moldavien”

 1. Hannes

  Bara…….fem……bidrag……TILL…

 2. Johanna

  Jag gillar vad jag hör när jag nu lyssnat på semifinalisterna. Nästan samtliga låtar låter åtminstone bra i studioversion och jag tycker att Moldavien verkligen har ryckt upp sig från förra året. Så ja, jag ser fram emot deras final nu! Tror den blir kanon!

 3. Schlagerpinglan

  @Hannes 😀

  @Johanna, Kan bara hålla med. Jag har hittat en hel hög med riktigt bra låtar men de flesta av de övriga låter även de förvånansvärt bra vilket gör att jag har verkligt höga förhoppningar inför denna uttagning. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se