Serbien Schlagerpinglan: Egentligen var det meningen att TV-bolaget RTS skulle presentera sitt internval den 10:e mars men presentationsshowen flyttades till den 12:e mars medan den internvalda artist som ska representera Serbien i Eurovision Song Contest 2016 kommer att avslöjas redan i dag:


Måndagen den 7:e mars

Serbien – Internvalspresentation inför ESC 2016:
Tid: 13:00 CET
Vad händer? Serbiens internvalda ESC-2016-artist presenteras.

Schlagerpinglan: Det serbiska TV-bolaget har inte avslöjat så mycket angående sitt ESC-2016-bidrag under försäsongen utan de verkade vilja presentera allt i showen “Pesma Srbije za Evropu” (Serbia’s Song For Europe) den 12:e mars klockan 21:00 CET.

Den enda info de lämnat ut är att de i år satsat på “ett helt nytt ansikte, en ung och talangfull artist”. Mig säger det inte så mycket men på något sätt måste ändå hemligheten ha avslöjats (se t.ex. esckaz.com för info om ett artist-alternativ) då de beslutat sig för att presentera artisten redan idag. 🙂

Mer om Serbiens förberedelser inför ESC 2016 hittar ni här: “Serbien i ESC 2016“.


Schlagerpinglan: Tanken var väl att våra Jaffakakor och Munchmallows från Serbien och den serbiska jordgubbsdrycken skulle sparas till låt-presentationen, men de öppnas nog redan i kväll då det kan vara intressant med en liten duell mot Makedoniens Jaffacakes. 😀

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Serbien 2016: Inför dagens internvalspresentation”

  1. Mr A

    Kort klipp https://www.instagram.com/p/BCpvU81RyoE/

  2. Schlagerpinglan

    @Mr A, Tackar, då blev det någon form av överraskning i alla fall 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se