ESC2016 Om ni befinner er i Stockholm under tiden Eurovision Song Contest 2016 utspelar sig så kan följande två festliga tillställningar kanske vara av intresse: “Eurovision The Party” (åldersgräns 20 år) och “Velvet & Clamp på EuroClub” (för artister, delegationer, media och ackrediterade fans), se mer info nedan.

Dessutom så kommer det, i Eurovision Village, att erbjudas en öppen ”public viewing” för de som inte fått tag i några final-biljetter eller bara känner för att se finalen tillsammans med andra på ett lite annorlunda sätt.

“Eurovision The Party” – Tele2 Arena – lördagen den 14:e maj:

18:00 – Dörrarna öppnar
19:30 – Show på scen
21:00-00:30 – TV-sänding
00:30-04:00 – Efterfest
Åldersgräns: 20 år
I Tele2 Arena, den 14:e maj, kan man följa finalsändningen på en gigantisk TV.
Evenemanget leds av Sanna Nielsen och gästas av artister som Carola, Loreen, Danny Saucedo och Panetoz.
Förutom gästartistsframträdanden så bjuds det på unika backstage-bilder direkt från Globen, exklusiva intervjuer och inhopp hos programledarna Måns Zelmerlöw och Petra Mede. Dessutom så är det direkt från “Eurovision The Party” som den svenska juryn delar ut sina poäng.
Biljetterna släpps fredagen den 18:e mars klockan 10:00 och kommer att kosta från 300 kr.
Läs mer om “Eurovision The Party” på svt.se.

“Velvet & Clamp” på EuroClub – Skeppsbron – 2:a-14:e maj:

Varje kväll under de två Eurovision-veckorna bjuder Jenny “Velvet” Pettersson och Shirley Clamp på sprakande shower för artister, delegationer, media och ackrediterade fans. EuroClub hittar ni på Skeppsbron mitt framför Kungliga slottet.
Shirley Clamp i Melodifestivalen: “Mr Memory” (2003), “Min Kärlek” (2004), “Att älska dig” (2005), “Med hjärtat fyllt av ljus” (2009), “I thought it was forever” (2011 med Shirley’s Angels), “Burning Alive” (2014).
Velvet i Melodifestivalen: “Mi Amore” (2006), “Déjà Vu” (2008), “The Queen” (2009).
Varje kväll gästas de av (ännu ej avslöjade) artister som är kända från Melodifestivalen och Eurovision Song Contest.
Läs mer om EuroClub och Euro Fan Cafésvt.se.

Schlagerpinglan: Personligen så tror jag att jag kommer att följa Eurovision Song Contest 2016 från TV-soffan, som är belägen långt från Stockholm, och blir därmed tvungen att fixa alla partyförberedelserna själv. Men, men… det ska nog gå bra då jag gjort noggranna efterforskningar hela försäsongen. 😉

Andra bloggar om:

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se