RysslandDen 10:e december förra året avslöjades det att TV-bolaget RTR internt utsett Sergey Lazarev att få representera Ryssland i Eurovision Song Contest 2016. Det dröjde dock till den 5:e mars innan tävlingsbidraget “You Are The Only One” presenterades i form av dess officiella video.

Nu har även ett klipp presenterats där man ser Sergey Lazarev framföra det ryska ESC-bidraget live inför en publik vid en konsert i Kursk i mitten av mars, se länk nedan:
(Källa: wiwibloggs.com)

Lyssna på Rysslands bidrag till Eurovision Song Contest 2016:
Bidrag / Artist: “You Are The Only One”, Sergey Lazarev
Länkar: officiell videolive-framträdandetext
Låtskrivare: Dimitris Kontopoulos, Phillip Kirkorov, John Ballard, Ralph Charlie

Schlagerpinglan: Ja, då kan man pricka av ännu en punkt på listan över saker som tar Ryssland ett steg närmare sin andra ESC-seger. 😉 De har ju redan gjort fenomenala val vad gäller artist och låt och nu kom det efterlängtade kvittot på att rösten håller live. Då är det bara att hålla tummarna för att även scen-showen håller samma höga klass som resten av årets ryska ESC-paket. 😀

Mer om Rysslands förberedelser inför ESC 2016 (inkl. deras senaste ESC-bidrag och resultat) hittar ni här: “Ryssland i ESC 2016” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


17 kommentarer till “Ryssland 2016: Sergey Lazarev framför “You Are The Only One” live”

 1. Alex

  Håller med dig pinglan. Om jag skulle satsa 1000kr på vem jag tror vinnaren är, hade jag inte behövt tänka efter.

  Och han e bra live.

  Har svårt att se att det finns en annan deltagare som alla samlas kring när de röstar, som kan vinna.

 2. Johan

  Kan vara beviset på att schlagern inte är död om den vinner. Känns väldigt 00-tal (inte för att det är något dåligt).

 3. Alex

  @johan blandning av då och nu. Men visst finns det en känsla av det du säger schlager, lite my number one, Grekland. Eller är jag helt ute och cyklar nu???

 4. Marcus

  På vilket sätt håller den skitlåten hög kvalitet? Blir rädd för folk ibland…

 5. Schlagerpinglan

  @Marcus, Alla är vi olika, vissa uttrycker sig otrevligt och är rädda för folk som har annorlunda musiksmak. Andra är nyfikna och öppna för olika åsikter och diskuterar civiliserat. 🙂

 6. Adri

  Att det kommer gå bra för denna låt verkar de flesta överens om, men jag vet inte… Ger mig fortfarande inga vinnar-vibbar. Jag får nästan mer “Spanien 2015”-vibbar m.a.o väldigt mycket förväntningar, som slutar med besvikelse.

  Tror dock på en topp 10, alternativt topp 5 (vill inte ge allt för precisa förslag på placering förrän repen börjar) och jag tror även juryn kan gå emot denna låt då juryn brukar föredra lite mer “creddiga” låtar. Kan tänka mig att juryn kommer tycka om låtar som t. ex Sverige, Ukraina, Armenien eller Ungern. Men vill som sagt inte gå in allt för mycket på predictions förrän alla gjort sitt första rep. Ryssland kanske dödar alla sina chanser, eller så dödar dem alla sina motståndares chanser.

  Dock så håller jag med om att Ryssland skickar en väldigt, väldigt bra låt, men för mig är den lite för o-orginell för att få mer än en 17:e plats (Betyg 3+/5)på min topp 43 (äntligen komplett nu när Bulgarien släppt sin låt) 😀

 7. Alex

  Det är precis det att se hur det ser ut på scen.

  Men om jag bara går efter vad jag hört. Ser jag inte någon som kan samla lika mucket som ryssland. Detta bidrag kommer få poäng av typ alla. Jag är 100% säker att det blir top 3,

 8. Daniel

  Efter att ha sett videoklippet så förstärks han som vinnarkandidat. Låten är bra och han levererar den snyggt. Och han lär få alla öst-röster och tillräckligt från väst för att vinna alltsamman. Jag ser inte att väst har någon annan stark vinnarkandidat som samlar alla bakom sig och kan mäta sig med Ryssland. Jag trodde ett tag på Tyskland men efter hennes liveframträdande avtog den känslan.

 9. hej

  Jag håller med Johan, varför så tabu att kalla en låt för modern schlager. Alla schlagerlåtar är inte bra, men den här låten tillhör de mycket bra schlagerlåtarna. Skål för schlagern!

 10. Marcus

  Det är svårt att vara civiliserad med vad som objektivt sett är dynga. Man får absolut älska den och tycka den är bra, så länge man kan erkänna att den är dynga.

  Vad ser folk i låten? Jag hör en blek kopia av Hero och en okarismatisk sångare med risig engelska. Dessutom… Och ni kanske har missat det.. Han är ryss! Vill ni verkligen att Ryssland vinner?

  Då ser jag hellre Spaniens ärkedynga som vinnare.

 11. Schlagerpinglan

  @Marcus, Svårt eller ej, på denna blogg så SKA man vara civiliserad oavsett om man gillar bidragen eller ej. Svårare än så är det inte. Om du vill vara med och diskutera bidragen på denna blogg så är du mer än välkommen, alltid roligt att höra nya åsikter. 🙂

 12. Johanna

  @Marcus Nu är ju inte jag heller en älskare av den här låten men den är ju absolut inte dynga! Och vad har Ryssland med saken att göra egentligen? DEt är ju knappast Sergeys fel att deras politik suger. Han vill ju bara få framföra sin låt och vinner han (vilket jag inte tror) så är det mycket bra för tävlingen i mitt tycke då jag tycker vi varit fast i västvärlden och framförallt Skandinavien alldeles för länge nu.

 13. Micke

  Eftersom du frågar Marcus så svarar jag 🙂 Så här ser jag på det. När det gäller Rysslands bidrag är jag överraskad över att jag gillar detta. Inte jättemycket men jag gillar det trots att det inte är min stil alls. Oavsett vilket så är det stora svaret samma tråkiga som alltid men det måste tydligen nämnas. Musik handlar inte om att någon vet allt och nån annan vet nästan inget.

  Ta Spaniens bidrag exempelvis som jag tror de flesta här nu vet att jag rankar som nummer 43 och allra sist. Varför? Därför att jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt och barnsligt att jag inte ens klarar av att lyssna på det. Jag tycker det är dåligt från första sekund och blir bara sämre och sämre fram till en explosion i refrängen då det låter som Gubben Noak och ett massa lalalalala.

  Ok då är det alltså fastslaget att det är ett fullkomligt uselt bidrag då? Nej varför skulle det vara det? Bara för att jag tycker det? Och vem fan är jag då? Jag vet väl inte allt. Min smak ska inte vara allenarådande. Kanske bara är jag som är dum i huvudet helt enkelt och inte förstår storheten i bidraget.

  Jag kommer aldrig någonsin att ändra åsikt om det spanska bidraget för jag tycker det jag säger. Men musik handlar om smak och ingen musik ska anses bättre än någon annan. Allt handlar om att respektera varandras smak och att inse att man inte är ett skit bättre än nån annan med annan smak. Det är därför vi sitter här och lyssnar, diskuterar och har det trevligt förhoppningsvis 🙂

  Vi har en fantastisk “värdinna” som serverar oss all info och håller igång allt det här. Tummen upp för henne och hennes blogg. Om du blir arg på mig nu så får du bli det Marcus. Jag diskuterar och snackar gärna med dig men vill du skälla ut mig så välkommen men du får inget svar. Det här är Schlagerpinglans blogg och jag har varit här i 4-5 år utan att sett något bråk. Tvärtom en massa respekt. Hoppas och tror att detsamma råder mellan dig och mig Marcus 🙂

 14. Marcus

  Wow… Älskar den här bloggen, så jag var inte beredd på att bli halshuggen för att jag konstaterade fakta. Aja åk till Ryssland nästa år och bli mördade eller fängslade av homofoba rasister om ni nu så gärna vill det.

 15. Adri

  Den enda faktan du konstaterade var att Sergey är ryss, och det är ingen, verkligen ingen, som hoppar på dig angående det.

  Allt annat du skriver (om att låten är dynga) är åsikter, inte fakta. Du får tycka vad du vill, men man kan väl framföra det respektfullt som alla andra gör mot varandra här på bloggen 🙂

  Sen är det ingen av oss som har sagt någonting om att vi skulle åka till Ryssland.

 16. Marcus

  Låten är billig eurotrashpop. Jag älskar sån musik, men jag skulle aldrig kalla det bra musik. Man måste kunna skilja på personligt tyckande och musikalisk kvalitet.

 17. Schlagerpinglan

  @Marcus, Det man måste kunna skilja på är personliga åsikter och fakta (och musiktävlingar och ländernas politik). Du kan tycka vad du vill om det ryska bidraget och Ryssland som land men du kan inte tala om för någon vad en låt ÄR för något, bara hur du själv upplever den. Allt är beroende på vad man hör när man lyssnar. Själv hör jag en välgjord låt av proffsiga låtskrivare som lyckligtvis ska framföras av en väldigt speciell artist. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se