Israel Som de flesta vet vid det här laget så var TV-bolaget IBA inte helt nöjda med slutresultatet av Israels nationella uttagning av bidrag inför Eurovision Song Contest 2016 utan lät vinnaren Hovi Star spela in en ny version av vinnarbidraget “Made of Stars” innan den presenterades för EBU.

Denna nya version har fått ett varmt mottagande då Hovi varit med på de (så här långt) tre stora förfesterna inför ESC-2016, i Riga, Moskva och Amsterdam. För att det israeliska bidraget även ska passa på dansgolven så har nu en officiell remix av låten presenterats, “Sagi Kariv remix“, se länkar nedan.

Lyssna på Israels bidrag till Eurovision Song Contest 2016:
Bidrag / Artist: “Made of Stars”, Hovi Star
Länkar: officiell videoofficiell remixlive i Rigalive i Moskvalive i Amsterdamtext
Låtskrivare: Doron Medalie
Original-version: original-studioversionfinal-framträdande originalversion

Schlagerpinglan: När Israel presenterade den nya versionen av sitt bidrag så fick den ett milt sagt kyligt mottagande av mig. Jag gillade ju originalet och var väldigt besviken över “tilltaget”. Numera tycker jag däremot att deras Eurovision-version är fängslande vacker och glädjs i stället åt versions-bytet. Ibland går det relativt snabbt att byta åsikt. 🙂

Nu har jag dock hittat den nya dansremixen och då är det inget som kommer att kunna hålla mig borta från den, då jag föredrar svängig musik som håller mig igång framför vackra ballader. I maj ser jag dock fram emot att få höra den “riktiga” versionen av “Made of Stars”. 😀

Mer om Israels förberedelser inför ESC 2016 (samt deras senaste ESC-bidrag och resultat) hittar ni här: “Israel i ESC 2016” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


6 kommentarer till “Den officiella remixen av Israels “Made of Stars” (Hovi Star)”

 1. Micke

  @Schlagerpinglan: Tack för ett stort stort skratt. It really made my day. Jag har alltid ansett att Österrikes bidrag 2012 är det största skämtet någonsin men frågan är!!!!!!! Den fick åtminstone konkurrens av detta katastrofdoftande luftslott. Men tack Schlagerpinglan för det stora skrattet för den här veckan 🙂 Eftersom det inte är det tävlande bidraget så bryr jag mig inte ens om att försöka låta fin i kanten. Detta är inte ens värdigt ett sådant bemötande 🙂 För er som inte förstår varför jag alltid bojkottar MF.

 2. Schlagerpinglan

  @Micke, Inte din typ av musik? 😉

 3. Micke

  @Schlagerpinglan. Du menar att det är musik? 🙂 I så fall är det definitivt inte min typ 🙂

  Som sagt det här är ju utanför tävlan därför gick även jag lite utanför. Mer respekt i fortsättningen, I promise 🙂

 4. Johan

  Kom att tänka på att “De Eurovisa”-profilerna dyker upp här ibland och kommenterar (om än mycket sällan). Tycker nästan vi borde dra igång en kampanj gällande att de åter tar in Thomas Lundin i ESC-rampljuset och bjuder in honom som gäst nästa år! 🙂

 5. Micke

  @Johan det är redan gjort. Har själv varit inblandad. Problemet tror jag är att Tomas själv inte vill längre då han blivit illa behandlad. Jag fick i alla fall den uppfattningen då. Ingen önskar mer än jag att jag har totalt fel men jag tvivlar. Men självklart starta upp precis vad som helst så länge som möjligheten att få tillbaka Tomas finns 🙂 Han var, han är och kommer alltid att vara kungen vad det gäller inför programmen

 6. Johan

  Illa behandlad av SVT då antar jag? Kan inte tänka mig en mer ultimat ESC-panel än De-Eurovisa + Thomas Lundin. Möjligen om Kjellman är med, men det känns väl mer aktuellt med Finska artister och profiler 😉

  Hur som helst hoppas jag att de försöker igen! Alla stormar slutar i stiltje, som min farfar alltid sa.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se