Bosnien och Hercegovina Som de flesta vet vid det här laget så gjorde TV-bolaget BHRT ett internval inför Eurovision Song Contest 2016 och skickar Dalal Midhat Talakić (sångerska), Fuad Backović-Deen (sångare), Ana Rucner (cellist) och Jala (rappare) att få representera Bosnien och Hercegovina i Stockholm med låten “Ljubav je“.

Låten, som presenterats i Eurovision-, intstrumental och engelsk version, har nyligen även fått en tillhörande, officiell video som (enligt esctoday.com) är regisserad av Vedad Jasarevic och filmad vid Ostrožac Castle i Bosnien och Hercegovina.

Lyssna på Bosnien och Hercegovinas bidrag till Eurovision Song Contest 2016:
Bidrag / Artist: “Ljubav je”, Deen, Dalal, Ana Rucner & Jala
Länkar: officiell videopresentations-videolive i Amsterdamtext
instrumental versionengelsk version: “Love is all”engelsk text
Låtskrivare: Almir Ajanović, Jasmin Fazlić (engelsk text av Tarik Midhat)

Schlagerpinglan: I mitt tycke en snygg och passande video, som dock varken gör från eller till vad gäller mitt velande om bidraget. Ibland är det en otroligt vacker låt, ibland är den lite väl seg och enformig (bortsett från Jalas del). Klart är i alla fall att jag blev imponerad av live-klippet från Amsterdam och har höga förhoppningar om att det trots allt kommer att fungera i slutändan. 😀

Mer om Bosnien och Hercegovinas förberedelser inför ESC 2016 (inkl. deras senaste ESC-bidrag och resultat) hittar ni här: “Bosnien och Hercegovina i ESC 2016” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen finns här.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se