IrlandTV-bolaget RTÉ övergav Eurosong helt i år och satsar i stället på ett internval för Irland inför Eurovision Song Contest 2016. Efter presentationen av en text-video och ett live-framträdande av Nicky Byrne och hans “Sunlight” så kommer nu två remixer:

Lyssna på Irlands bidrag till Eurovision Song Contest 2016:
Bidrag / Artist: “Sunlight”, Nicky Byrne
Länkar: officiell text-videolive i “The Ray D’Arcy Show”text
Sunlight 7th Heaven Club MixSunlight 7th Heaven Radio Edit
Låtskrivare: Nicky Byrne, Wayne Hector, Ronan Hardiman

Schlagerpinglan: Då jag tog emot Israels dansremix med öppna armar så kan man kanske tro att jag skulle bli överlycklig av clubremixen av Irlands bidrag, men icke. Jag är ingen expert på hur man mixar ihop en dansvänlig låt, men jag vet vad jag gillar och inte gillar och i valet av de två nya så föredrar jag radio-versionen. Men… detta är ju bara lite godis för öronen i väntan på den riktiga tävlingen och då det är bara Eurovision-versionen som räknas. 🙂

Mer om Irlands förberedelser inför ESC 2016 (inkl. deras senaste ESC-bidrag och resultat) hittar ni här: “Irland i ESC 2016” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se