AzerbajdzjanAzerbajdzjan skickar, som sagt, internvalda Samra som sin representant i Eurovision Song Contest 2016 och i förberedelserna inför tävlingen har hon bl.a. varit i både Ryssland och Israel och framfört sin “Miracle”. Nu här även två remixer av tävlingsbidraget presenterats, se länkar nedan:

Lyssna på Azerbajdzjans bidrag till Eurovision Song Contest 2016:
Bidrag / Artist: “Miracle”, Samra
Länkar: officiell videolive i Moskvalive i Tel-Avivtext
Miracle (Remix by Tomas N’evergreen and Graddus)
Miracle (Kamil’s Moombah Remix)
Låtskrivare: Amir Aly, Jakke “T.I Jakke” Erixson, Henrik Wikström

Schlagerpinglan: Som jag nämnde i gårdagens presentation av Azerbajdzjans bidrag så är jag (en del av mig i alla fall) väldigt förtjust i originalversionen av “Miracle” och det är förmodligen anledningen till att jag inte saknat några remixer av låten. Nu när jag ändå fick två stycken serverade så kunde jag naturligtvis inte låta bli att lyssna på dem. 🙂

Inledningsvis så tyckte jag att båda två var lite väl hackiga men efter ett tag så lät i alla fall remixen av Tomas N’evergreen & Graddus inte så tokigt. Den hamnar i alla fall i min “ESC-2016-uppladdning”-samling i väntan på en ännu mer fartfylld remix. 😉

Mer om Azerbajdzjans förberedelser inför ESC 2016 (inkl. deras senaste ESC-bidrag och resultat) hittar ni här: “Azerbajdzjan i ESC 2016” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se