SverigeSchlagerpinglan: En liten påminnelse till alla er som är intresserade av att delta i Melodifestivalen 2017: Fr.o.m. i dag, t.o.m. den 19:e september, kan ni skicka in era bidrag och ansökningar till SVT. Mer info hittar ni här och på svt.se.

Även Ukraina och Finland börjar att ta emot anmälningar till sina nationella uttagningar idag. Finska YLE:s nationella uttagning UMK 2017 kan ni läsa mer om här medan mer information om Ukrainas nationella uttagning kommer lite senare. På återseende och lycka till. 😀

Mer om Sveriges förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Sverige i ESC 2017“.

Mer om Övriga länders förberedelser hittar ni här: “Eurovision 2017: Läget så här långt“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Dags att skicka in bidrag till Melodifestivalen 2017”

 1. Micke

  Har jorden snurrat ett extra varv eller? Jag menar jag skriver om MF 🙂 Ni kan vara helt lugna ni kommer att slippa mig där även 2017. Fick dock syn på en småintressant grej för er. Åtminstone tycker jag det.

  En artist lär tydligen vara klar och det ska vara Les Gordons. Jag känner till dem väl och en sak garanterar de och de är ett bra framträdande. Där kommer ni att slippa nervositet, spruckna röster och annat lekmannastuk. Tro mig. Jag gillar inte alltid det de gör men framträda kan de och svänger gör det 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=yB6xngTP26Q

 2. hej

  Tack för klippet Micke, det är sant att Les Gordons är med i mellon sen de framförde deras senaste låt “Need to feel” på svensktoppen nästa, och det var en av mina två favoriter bland studioverisionerna, men ack så besviken jag blev på framträdandet när det väl blev dags, och jag blev nervös för hur egentligen svenska folket skulle reagera. Men klippet du skickade visade att jag inte behöver vara nervös, och hoppet börjar växa, med den rätta låten kanske det blir första gången en artist/grupp från svensktoppen nästa går vidare

 3. Schlagerpinglan

  @Micke, Även jag tackar för klippet, det verkar ju riktigt lovande. Även om det (för mig) till största delen handlar om tävlingsbidragen så skadar det ju aldrig om artisterna kan göra bra ifrån sig på scenen. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se