SchweizSchlagerpinglan: En liten påminnelse till alla er som är intresserade av att tävla för Schweiz i Eurovision Song Contest 2017: Fr.o.m. i dag, t.o.m. den 24:e oktober, kan ni (om ni samarbetar med låtskrivare från Schweiz) skicka in era bidrag och ansökningar. Mer info hittar ni här och på srf.ch.

Jag får väl tyvärr även påminna om att den annars så intressanta schweiziska onlineuttagningen där hundratals bidrag från hela Europa brukar läggas upp inte kommer att genomföras i år. I stället kommer en jury att välja ut de 20 bidrag som går till juryspelningen inför finalen den 5:e februari. Alla förändringar är m.a.o. inte till det bättre.

Mer om Schweizs förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Schweiz i ESC 2017“.

Mer om Övriga länders förberedelser hittar ni här: “Eurovision 2017“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se