Armenien Schlagerpinglan: I lördags, den 1:a oktober, sände Armenien den första delen av “Depi Evratesil“, den nationella uttagning som ska utse landets artist i Eurovision Song Contest 2017. Om ni missade den, eller ångrat att ni hoppade över den, så kan ni se avsnittet i efterhand här nedan:

Titta på första avsnittet av “Depi Evratesil”:


Depi Evratesil / ESC 2017 – Auditions (Part 1)” (1:25:22 – Oct 2, 2016)

Schlagerpinglan: Personligen så hade jag inte tänkt att hoppa på “Depi Evratesil”-tåget förrän lite senare men nu när inledningsavsnittet är så lättillgängligt så är det mycket möjligt att jag likväl börjar följa det redan nu. Det är ju inte som att det finns några större mängder andra ESC-uttagningar för tillfället. 😉

Uppdaterat: Om ni inte vill titta igenom hela avsnittet så hittar ni auditionsklippen från de 12 artister som gick vidare här.

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Armenien i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se