Armenien Schlagerpinglan: I kväll, lördagen den 5:e november, kommer Armenien att fortsätta den andra fasen av “Depi Evratesil“, den nationella uttagning som ska utse landets artist i Eurovision Song Contest 2017. Här nedan ser ni vad som gäller inför kvällens avsnitt, inkl. länk till kvällens sändning.

Armenien, “Depi Evratesil” – Juryval – Dag 3:
Dag: lördagen den 5:e november
Tid: kl. ca 20:10 (17:10 lokal tid)
Plats: 1TV och 1tv.am
Regler: Efter att 37 artister (se topp-37) tagit sig vidare från auditionerna (se del 1del 2del 3) är det nu upp till de sex jurymedlemmarna att utse sina fyra-manna-lag.
Mer info: AMPTV satsar på Depi Evratesil
Resultat: Juryval – Dag 1
Resultat: Juryval – Dag 2

Schlagerpinglan: Egentligen är jag inte så mycket för talangshower och liknande men på något sätt så har jag lyckats att fastna för “Depi Evratesil” och ser därför fram emot kvällens avsnitt. Rent språkmässigt är det inte mycket jag förstår men då både artister och jurymedlemmar är rejält generösa med sitt kroppspråk, gestikulerande m.m. så känns det inte som att man missar något väsentligt. 🙂

Jag återkommer (imorgon?) med resultatet av showen, inkl. länkar till artisternas framträdanden samt en uppdatering av hur de sex lagen ser ut efter den tredje juryvalsdagen. På återseende. 😀

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2017 (inkl. resultat och länkar från tidigare juryval) hittar ni här: “Armenien i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


6 kommentarer till “Armenien 2017: Inför “Depi Evratesil” – Juryval – Dag 3”

 1. Jonas

  I en artikel som skrevs igår på aftonbladet står det att NTU kanske inte mäktar med att anordna esc 2017 på grund av att kostnaderna skulle bli större än vad de kan klara av. Någon som hört nått mer om det från andra medier?

 2. Schlagerpinglan

  @Jonas, Det var nog mest sensationsjournalistik eller förhoppningar från någon illvillig källa. Esckaz.com, som brukar veta vad de skriver om, rapporterar att det inte är något tvivel om att Kiev kommer att hålla i ESC 2017: https://www.facebook.com/EurovisionCoverage/posts/10154050875961305

 3. Jonas

  Kan så vara!

 4. Jonas

  Tack för svaret, nu hitta jag även information på svt som hänvisar till källor från ansedda The Telegraph så det borde nog ändå ligga något i dessa ryckten. Men framtiden får visa om det leder till några konsekvenser.

 5. Schlagerpinglan

  @Jonas, Det låter ju tyvärr mer trovärdigt än en Aftonbladet-artikel. Vi får väl se vad som händer och hoppas på det bästa. ESC har tillräckligt mycket drama omkring sig som det är.

 6. Lukas

  https://escsverige.blogspot.se/2016/11/overdriven-rapportering.html

  ESCSverige tror dock inte att det finns några större risker för det där.

  “Flera medier rapporterar att chefen för det ukrainska tv-bolaget NTU avgått i protest mot att regeringen inte skjutit till tillräckligt med pengar för 2017 års upplaga. När tv-chefen går ut och säger att man därför inte har råd att arrangera får han nämligen inte medhåll av några andra – i alla fall inte med inflytande i frågan.

  Man ska veta att regeringen ändå satsar mellan 140-150 miljoner kronor på Eurovision. Det är ungefär lika mycket som i Stockholm senast, mer än i Malmö 2013 men mindre än i Baku 2012.

  Så ESCsverige hävdar med bestämdhet att det inte är någon fara för att nästa års ESC inte ska bli av i Kiev. TV-chefen, som visserligen har avgått, håller nämligen fortfarande i planerandet av tävlingen. Hans utspel ska nog mer ses som ett sätt att pressa politikerna att lägga ännu mer pengar på evenemanget. Ett evenamng som är ett stort prestigeprojekt för Ukraina som land.

  Att de skulle tvingas överlämna tävlingen till något annat land är otänkbart för dem. Det var samma snack hösten 2004, då var ekonomiska bekymmer och politisk turbulens anledningen till att Ukraina nog skulle tvingas avstå värdskapet. Så blev det inte alls, de fixade det och bjöd upp till en storartad fest när det väl gällde.

  Räkna med något liknande – nu tolv år senare!”

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se