Armenien Schlagerpinglan: I går, lördagen den 5:e november, sände Armenien den sjätte delen av “Depi Evratesil“, den nationella uttagning som ska utse landets artist i Eurovision Song Contest 2017. Missade ni avsnittet kan ni se det här nedan medan lite inför-info finns här.

Spoilervarning: Ytterligare lite längre ner på sidan hittar ni resultatet av avsnittet samt länkar till de tävlande artisternas framträdanden i uttagningen.


“Depi Evratesil. Judges Selection Stage: Day 3” (1:07:46 – Nov 6, 2016)

Resultatet av “Depi Evratesil” – Juryvalet – Dag 3
Vidare i tävlingen: Framträdande: Lagledare:
Lilith Harutyunyan juryval 3audition 2 Aram MP3
Martha / Marta juryval 3audition 2 Anush Arshakyan
Alexander Plato juryval 3audition 1 Anush Arshakyan
Anna Sedrakyan juryval 3audition 1 Anush Arshakyan
Hasmik Shiroyan juryval 3audition 3 Iveta Mukuchyan
Ute ur tävlingen:
Mariam Yevriyan juryval 3audition 1
Diana Adamyan juryval 3audition 3
Qristina Avetisyan juryval 3audition 1
Diana Dikovski juryval 3audition 3
Artur Abgar juryval 3audition 2
(Källa: Depi Evratesil)

Schlagerpinglan: Denna vecka var det främst Hasmik Shiroyan, Alexander Plato och Artur Abgar, av de tio artister som framträdde i programmet, som intresserade mig. Då detta betyder att två av tre gick vidare så har jag ännu inte stött på någon större besvikelse i denna uttagning. Vi får väl se hur länge det varar. 😉

Så här långt så verkar det som att mina favoriter främst hamnar i Aram MP3s och Iveta Mukuchyans ringhörnor, men om det är en fördel eller nackdel att de bästa samlas i samma lag lär väl visa sig när uttagningen når fas 3 och 4.

Efter tre delar av den andra fasen så återstår det nu 9 förväntansfulla artister av de 37 som tog sig vidare från auditionerna och om jag räknat rätt så finns det hela 8 platser kvar i de sex tävlande lagen. Kan de ha sparat de bästa till sist eller får de som ännu inte valt klart sina lag tvingas välja artister de egentligen inte vill ha? Nästa vecka får vi svaren. 🙂

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2017 (inkl. “Depi Evratesil”-lagen så här långt samt resultaten av de föregående delarna av “Depi Evratesil”) hittar ni här: “Armenien i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se