UkrainaSchlagerpinglan: I dag inleds auditionerna i Ukraina som ska utse de flesta deltagarna i deras nationella uttagning inför Eurovision Song Contest 2017. I väntan på att TV-bolaget NTU ska avslöja vilka som valts ut så presenterar jag här nedan ett som jag själv hoppas på:


“Не смейся судьбе в лицо”, Владислав Курасов (3:22 – Oct 12, 2016)

Schlagerpinglan: Vlad Kurasov deltog i Ukrainas ESC-uttagning 2016 med bidraget “I’m Insane” men lyckades inte ta sig vidare till finalen. Än så länge vet jag inte om han tänker göra något försök 2017 men då #eurovision finns med i videoklippets beskrivande text på youtube så är det nog inte helt uteslutet. I mitt tycke så är det en passande låt för en nationell uttagning och förhoppningsvis tycker både NTU och teamet runt Kurasov detsamma.

Genast blev väntan på att semifinalisterna ska avslöjas nästan outhärdligt spännande. 🙂

Mer om Ukrainas förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Ukraina i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se