Schlagerpinglan: Även om jag gör vad jag kan för att försöka hålla politiken borta från Eurovision Song Contest här på bloggen så finns det dagar då det kan vara mer passande att göra ett undantag. I dag är en sådan dag. 🙂 Inte för att jag tänker fördjupa mig i det amerikanska presidentvalet, men då USA TV-sände ESC för första gången 2016 och Justin Timberlake då agerade hedersgäst vid finalen så finns det ju mer lättsamma kopplingar man kan göra. Här nedan ser ni därför hans bejublade mellanaktsframträdande:


“Justin Timberlake live at the 2016 Eurovision Song Contest ” (6:02 – May 27, 2016)

Schlagerpinglan: Till skillnad från ESC, där det endast är musikkarriärer, en plats i historieböckerna och nästa års värdlandsfråga som står på spel, så har dagens amerikanska val betydligt mer allvarliga konsekvenser. Förhoppningsvis slutar det så väl det kan. Lycka till, USA!

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Eurovision 2016: “Can’t Stop the Feeling”, Justin Timberlake”

 1. Micke

  Jo men pinglan när det gäller ESC har vi i alla fall valet att välja mellan kvalité eller bottenskrap. I USA har de stackarna bara att välja mellan pest eller kolera. Så vi ligger bättre till 🙂

  Helt seriöst är detta annars något jag beundrar dig för Pinglan att du lyckats hålla din blogg så ren från all skit som hemsöker så många andra bloggar. Visserligen inga allvarligare ämnen som diskuteras här men ändå. Det är väldigt skönt att kunna vara på en blogg där det går så lugnt till som här. Kredit för det pinglan.

  Jag hoppas hänga kvar här och flika in lite grejer då och då hela vägen men jag är inte helt övertygad. Det var ju mycket den schweiziska lååååååååånga uttagningen som höll intresset vid liv. Nu är jag mer osäker men vi får se 🙂

 2. Schlagerpinglan

  @Micke, Helt enkelt är det inte att hålla bloggen “ren” då det periodvis dyker upp personer som är väldigt engagerade i vissa frågor och som i extremt grova ordalag förklarar för mig hur fel det är att blunda för saker som är viktigare än en “fånig musiktävling”. Alla har ju rätt till sin åsikt men om man ska kunna ha en ESC-blogg som man inte blir nedstämd av att besöka så blir man tyvärr tvungen att hålla efter den.

  Vad gäller ESC-2017-säsongen så tycker jag att det känns lite snopet att det inte blev något av Schweiz online-uttagning – vilket förmodligen är anledningen till att jag engagerat mig i Armeniens uttagning. Förhoppningsvis är det fler länder (förutom Ukraina) som sätter igång sina uttagningar snart så att det händer något.

 3. Micke

  @Schlagerpinglan, vet du jag har aldrig förstått sånt. Det här är din blogg, det är du som sköter den och bestämmer vad den ska innehålla och inte innehålla. Det där är mycket enkelt för mig och borde vara för alla. Gillar man det du skriver och förmedlar här då stannar man kvar och blir en del av den eller bara följer den. Gillar man den inte så lämnar man den till de som gillar den. Det är inte svårare än så. Det viktigaste är att du inte tar illa vid dig av dessa vildhjärnor. Många av dem är egentligen inte så upprörda över just det som de attackerar utan de letar bara efter bråk. Det är deras mål i livet känns det som. Jag har själv råkat ut för dem pinglan. Jag har sagt saker med en mening men de vänder på allt och får de att betyda något annat.

  Är så trött på sånt och det är därför jag tycker det är så skönt med din lugna blogg. Mig behöver du aldrig vara rädd för att säga till om du tycker jag går för långt någon gång. Tror inte jag gjort det men det kan ju inte jag veta till fullo hur andra reagerar. Det enda jag själv kan minnas att jag kanske gått för långt möjligen är om Österrikes bidrag 2012. Men jag har aldrig hört någon som tyckt om det därför har jag inte haft samma gränser för mig själv om det bidraget som jag har om andra.

  Rätta mig gärna om jag har fel men jag minns inget annat. Oavsett vilket så tål jag kritik utan att bli sur. Det är som sagt din blogg och jag har aldrig i hela mitt liv haft syftet att såra någon med något jag säger.

  Nej du Schweiz uttagning 2017 är en besvikelse för mig. Alltså hur de går tillväga. Sverige kommer jag nog aldrig mer att kolla och Estland och Moldavien är tveksamma i år. Är det för att det är dåliga uttagningar. När det gäller Sverige vet du mitt svar men Estland och Moldavien är tvärtom nästan. De har ofta väldigt bra bidrag i sina uttagningar men lyckas alltid undvika att välja dessa bra, i synnerhet Moldavien som har haft min vinnare överhuvudtaget i hela ESC i sitt startfält både 2015 och 2016. Vet inte om jag pallar en sån besvikelse igen 🙂

 4. hej

  Jag såg svenska dubbningen av filmen Trolls och då kom den svenska dubbningen av denna låt, och jag skrattade genom hela låten kort sagt…

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se