Armenien Schlagerpinglan: I kväll, lördagen den 12:e november, kommer Armenien att avsluta den andra fasen av “Depi Evratesil“, den nationella uttagning som ska utse landets artist i Eurovision Song Contest 2017. Här nedan ser ni vad som gäller inför kvällens avsnitt, inkl. länk till kvällens sändning.

Armenien, “Depi Evratesil” – Juryval – Dag 4:
Dag: lördagen den 12:e november
Tid: kl. ca 19:55 (17:05 lokal tid)
Plats: 1TV och 1tv.am
Regler: Efter att 37 artister (se topp-37) tagit sig vidare från auditionerna (se del 1del 2del 3) är det nu upp till de sex jurymedlemmarna att utse sina fyra-manna-lag.
Mer info: AMPTV satsar på Depi Evratesil
Resultat: Juryval – Dag 1
Resultat: Juryval – Dag 2
Resultat: Juryval – Dag 3

Schlagerpinglan: Om jag räknat rätt så är det i kvällens (förinspelade) program dags för de sista 9 artisterna att försöka övertyga ESC-juryn att ta med dem i sina respektive lag. Med tanke på att det endast är Anush Arshakyan och Aram MP3 som har fulla lag så är chanserna för de kvarvarande artisterna ganska goda. 🙂

Iveta Mukuchyan letar efter en artist, Hayko och Essaï Altounian har plats för vars två artister medan Inga Arshakyan söker hela tre artister till sitt lag. Jag återkommer (imorgon?) med resultatet av showen, inkl. länkar till artisternas framträdanden samt en uppdatering av hur de sex lagen ser ut efter den fjärde, och sista, juryvalsdagen. På återseende. 😀

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2017 (inkl. resultat och länkar från tidigare juryval) hittar ni här: “Armenien i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se