Armenien Schlagerpinglan: I lördags, den 12:e november, sände Armenien den sjunde delen av “Depi Evratesil“, den nationella uttagning som ska utse landets artist i Eurovision Song Contest 2017. Missade ni avsnittet kan ni se det här nedan medan lite inför-info finns här.

Spoilervarning: Ytterligare lite längre ner på sidan hittar ni resultatet av avsnittet samt länkar till de tävlande artisternas framträdanden i uttagningen.


“Depi Evratesil. Judges Selection Stage: Day 4 ” (1:13:12 – Nov 14, 2016)

Resultatet av “Depi Evratesil” – Juryvalet – Dag 4
Vidare i tävlingen: Framträdande: Lagledare:
“Only girls” juryval 4audition 1 Essaï Altounian
Sona Dunoyan juryval 4audition 2 Iveta Mukuchyan
Gevorg Harutyunyan juryval 4audition 2 Inga Arshakyan
Karine Harutyunyan juryval 4audition 3 Inga Arshakyan
Eva Kans juryval 4audition 3 Hayko
Amalya Margaryan juryval 4audition 1 Hayko
Narine Jinanyan juryval 4audition 3 Inga Arshakyan
Ej valda:
Aksel Daveyan juryval 4audition 2
Zemfira Fridon juryval 4audition 3
Extraval:
Marissa juryval 2audition 2 Essaï Altounian
(Källa: Sammanställning av schlagerpinglan.se – Info från “Depi Evratesil”)

Schlagerpinglan: I denna avslutande del av uttagningens andra fas var det främst två artister som fångde mitt intresse: tjejgruppen Only girls samt den energiska Narine Jinanyan. Sammanlagt har jag nu en fem-sex artister som verkar lovande, vilket i sin tur gör att mitt intresse för uttagningen fortsätter att vara relativt högt. 🙂

Efter att Narine, som den sista av andra fasens 37 artister, uppträtt så var det endast Essaï Altounian som inte hade fått ihop ett fullt lag. Han fick då välja någon av alla de 14 artister som ej gått vidare från andra fasen och valet föll då på Marissa, från juryval-dag 2.

Nu när de alla de sex lagen är valda, se laguppställningarna här, så ska det bli intressant att se vad de två avslutande faserna av “Depi Evratesil” har att bjuda på. 😀

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2017 (inkl. resultaten av de föregående delarna av “Depi Evratesil”) hittar ni här: “Armenien i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se