ESC 2017 EBU:s Referensgrupp har besökt Kiev för att bl.a. få en uppdatering om hur förberedelserna inför Eurovision Song Contest 2017 går. Här nedan ses en rapport i video-form från den officiella ESC-sidan eurovision.tv.

Nästa referensgruppsmöte kommer att äga rum i Kiev i januari 2017, då även semifinals-dragningen görs. Samma månad är det tänkt att försäljningen av biljetter till Eurovision 2017 ska inledas. (Källa: eurovision.tv)


Reference group meets in Kyiv” (2:13 – Nov 15, 2016)

Schlagerpinglan: Efter alla dystra tidningsartiklar som antyder att Ukraina inte kommer att kunna klara av att arrangera Eurovision Song Contest 2017 så är det trevligt att få en rapport från officiellt håll.

Lite oroande är det dock, då EBU brukar skönmåla det mesta och inte erkänna eventuella problem som uppstår om det inte är absolut nödvändigt. Att se dem medge att det fortfarande finns stora frågor kvar att lösa och att “tiden håller på att rinna ut” känns väl inte så värst positivt.

Nåja, det går framåt i alla fall och med så många TV-bolags ekonomiska intressen i potten så lär det bli ett ESC 2017 med tre shower i slutändan, precis som planerat. Frågan är bara hur de kommer att se ut och hur förhållandena för besökarna på plats i Kiev blir. Som sagt, många frågor – relativt lite tid. Lycka till, Ukraina.

Mer om ESC-ländernas förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Eurovision 2017“.

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se