RysslandSchlagerpinglan: I väntan på att Ryssland ska meddela vilken artist och vilket bidrag de tänker skicka till Eurovision Song Contest 2017 i Ukraina så kan vi ta en titt på 2016-representanten Sergey Lazarevs senaste video:


“ИДЕАЛЬНЫЙ МИР” (“A Perfect World”) СЕРГЕЙ ЛАЗАРЕВ (3:52 – Nov 16, 2016)

Schlagerpinglan: Min återkommande önskan om att Sergey Lazarev skulle få representera Ryssland i ESC gick ju i uppfyllelse 2016, då det endast räckte till en 3:e-plats för “You Are The Only One“. Inte helt oväntat så hoppas jag därför att Sergey gör ett revansch-deltagande någon gång i framtiden, men det får gärna vänta tills omständigheterna är annorlunda om det ska vara lönt.

Mer om Rysslands förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Ryssland i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se