Armenien Schlagerpinglan: I kväll, lördagen den 19:e november, kommer Armenien att inleda den tredje fasen av “Depi Evratesil“, den nationella uttagning som ska utse landets artist i Eurovision Song Contest 2017. Här nedan ser ni vad som gäller inför kvällen, inkl. länk till kvällens sändning.

Armenien, “Depi Evratesil” – Del 8:
Dag: lördagen den 19:e november
Tid: kl. ca 19:50 (16:55 lokal tid)
Plats: 1TV och 1tv.am
Regler: 24 artister (se topp-24) har tagit sig vidare från juryvals-fasen och utgör nu de sex lagen. Jurymedlemmarnas omröstning fortsätter i fas tre och artisterna skickas hem en efter en.
Mer info: AMPTV satsar på Depi EvratesilDe sex Depi Evratesil-lagen

Schlagerpinglan: Enligt esctoday.com så kommer jurymedlemmarna i fas tre av Depi Evratesil att välja ut två artister från varje lag som får uppträda och endast en av dem går vidare i tävlingen. Om jag uppfattat det rätt så är nästa steg i uttagningen att lagen ska halveras.

För min del så hade de kunnat avsluta tävlingen redan nu och skicka Saro Gevorgyan till Kiev med en passande låt, men det är kanske att gå händelserna i förväg. 😀 Om jag i stället skulle utse mina “drömlag” efter en halvering av de sex nuvarande lagen så hade de sett ut så här:

Schlagerpinglans favoriter i respektive lag (så här långt):
Aram MP3: Saro Gevorgyan & Lucy
Inga Arshakyan: Narine Jinanyan & Syuzanna Melqonyan
Iveta Mukuchyan: Christina Mangasaryan & Hasmik Shiroyan
Hayko: Egine & Amalya Margaryan
Anush Arshakyan: Marta & Alexander Plato
Essaï Altounian: Artsvik & Only girls

Schlagerpinglan: Egentligen har jag inget emot om JuJo (Aram MP3:s lag) och/eller Karina Harutyunyan (Ingas lag) går vidare men då lagen är väldigt ojämnt fördelade så medför det att man får välja bort en del bra artister medan många mindre bra artister får gå vidare. Precis som det brukar vara i ESC-sammanhang. 😉

Jag återkommer senare med resultatet av showen, inkl. länkar till artisternas framträdanden samt en uppdatering av laguppställningarna. På återseende. 😀

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2017 (inkl. resultat och länkar från “Depi Evratesils” föregående delar) hittar ni här: “Armenien i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se