Armenien Schlagerpinglan: I kväll, lördagen den 26:e november, kommer Armenien att fortsätta den tredje fasen av “Depi Evratesil“, den nationella uttagning som ska utse landets artist i Eurovision Song Contest 2017. Här nedan ser ni vad som gäller inför kvällen, inkl. länk till kvällens sändning.

Armenien, “Depi Evratesil” – Del 9:
Dag: lördagen den 26:e november
Tid: kl. ca 19:45 (16:50 lokal tid)
Plats: 1TV och 1tv.am
Regler: 24 artister (se topp-24) tog sig vidare från juryvals-fasen och duellerar nu om att få vara kvar i jurymedlemmarnas sex lag.
Mer info: Depi Evratesil-infoDe 6 lagen – “Resultatet av del 8

Schlagerpinglan: Eftersom 12 av de 24 artisterna duellerade i förra veckans program så antar jag att det denna gång är dags för de kvarvarande 12 att göra detsamma, vilket bör betyda att vi har följande dueller att se fram emot i kvällens avsnitt:

“Depi Evratesil”-duellerna, 26:e november
♥ Anush Arshakyan: Alexander Plato mot Anna Sedrakyan
♥ Hayko: Egine mot Eva Kans
♥ Iveta Mukuchyan: Vahe Aleksanyan mot Sona Dunoyan
♥ Aram MP3: JuJo mot Lilit Harutyunyan
♥ Inga Arshakyan: Narine Jinanyan mot Syuzanna Melqonyan
♥ Essaï Altounian: Marissa mot “Opera Viva”

Schlagerpinglan: I duell-schemat ovan har jag placerat namnen på de artister jag hoppas lite extra på först, men med tanke på hur det gick förra veckan så inväntar jag deras duell-framträdande innan jag presenterar någon starkare åsikt. 🙂

Jag återkommer senare med resultatet av showen, inkl. länkar till artisternas framträdanden samt en uppdatering av laguppställningarna. På återseende. 😀

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2017 (inkl. resultat och länkar från “Depi Evratesils” föregående delar) hittar ni här: “Armenien i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Armenien 2017: Inför “Depi Evratesil” – Dueller – Dag 2”

  1. Lukas

    Även om jag inte räknar med nånting hoppas jag på Alexander Plato. Det lät väldigt bra från det jag fått höra av det du länkat.

  2. Schlagerpinglan

    @Lukas, Alexander Plato är kanske inte min absoluta favorit för tillfället, men helt klart den som jag lade mest märke till av de 37 artisterna som gick vidare till jurydelen av tävlingen. Med rätt låt kan det bli riktigt intressant. 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se