Sverige Schlagerpinglan: Fram t.o.m. den 2:a februari (då vi får premiär-lyssna på lite av de första MF-2017-bidragen) kommer jag här på bloggen att presentera ett klassiskt Melodifestivalen-bidrag per dag.

Gemensamt för alla 25 är att de (otroligt nog) missade att ta sig vidare till finalen:

Nedräkning till Melodifestivalen 2017! – Plats 24 av 25:


(Are U) Ready or Not” – LaRoxx (5:a i deltävling 2 i MF 2004)

Schlagerpinglan: På plats nummer 24 så återfinner vi en låt från Melodifestivalen 2004. Det blev till slut en femteplats för LaRoxx (bestående av Tobias Kagelind, Frida Öhrn och Beata Harryson-Nordström) och inte mycket mer hördes från denna konstellation. Låten lever kvar i alla fall. 😀

Se hela topp-25-listan: “Nedräkning till Melodifestivalen 2017!
Mer om Sveriges ESC 2017-förberedelser: “Sverige i ESC 2017
Se även: “Eurovision Song Contest 2017: Läget så här långt

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till ““(Are U) Ready or Not” – LaRoxx (MF 2004)”

 1. Hanna

  Men GUD, är det Frida Öhrn som i Oh Laura och Cookies & Beans??! Hur har jag missat detta? Superotippat ju! Minns denna deltävling så väl, jag och mamma tyckte den var så BEDRÖVLIGT dålig och tyckte bara om den här låten, så gick den inte ens vidare… Sjukt så här i efterhand eftersom att jag nu gillar pretty much alla låtar som tävlade i den deltävlingen (“Finally” och “Säg att du har ångrat dig” är några av mina absolut bästa guilty pleasures!!), haha.

 2. Schlagerpinglan

  @Hanna, Enligt wikipedia verkar det som att det är det ja. Jag blev lika förvånad själv. 😀 Dessutom har jag märkt av samma fenomen som du beskriver, att låtar som man inte alls gillade när det begav sig visat sig vara riktigt bra så här i efterhand. 🙂

 3. Lukas

  @Pinglan, ska bli intressant att se vilka du satte som plats 23. Av de du länkat upp än så länge så minns jag att jag verkligen inte gillade Thursdays, och (Are U) Ready or Not såg jag iofs aldrig men tyckte att den var mitt i mellan, kändes inte som den stack ut på nåt sätt men det var inga direkta fel med den heller.

 4. Schlagerpinglan

  @Lukas, Roligt att det finns ett intresse. Eftersom jag valt att belysa ett antal bidrag som missat finalen så betyder det ju att majoriteten av de som röstat INTE tyckte att det var något märkvärdigt. Därför blir jag inte överraskad om många har andra åsikter. Det kändes dock mer intressant att göra en sådan här lista än att återigen försöka lista de “bästa MF-bidragen genom tiderna”, då det tenderar att bli lite enformigt. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se