Sverige Schlagerpinglan: Fram t.o.m. den 2:a februari (då vi får premiär-lyssna på lite av de första MF-2017-bidragen) kommer jag här på bloggen att presentera ett klassiskt Melodifestivalen-bidrag per dag.

Gemensamt för alla 25 är att de (otroligt nog) missade att ta sig vidare till finalen:

Nedräkning till Melodifestivalen 2017! – Plats 17 av 25:


Oh My God” – Le Kid (5:a i deltävling 1 i MF 2011)

Schlagerpinglan: På plats nummer 17 på min lista över favoriter som av någon anledningen missade finalen hittar vi ännu ett bidrag som fick den irriterande 5:e-platsen, denna gång i Melodifestivalen 2011. Här har jag inte mycket att tillägga utan tycker att bidraget talar för sig själv: färgstarkt, glatt och svängigt… hur kan man inte gilla det? 😉

Lite extra-info: Anton Malmberg Hård af Segerstad, som senare lämnade Le Kid och strök Malmberg från sitt namn, fick 2015 en rejäl revansch då Måns ZelmerlöwsHeroes“, som Anton skrivit tillsammans med Linnea Deb och Joy Deb, inte bara vann Melodifestivalen utan även hela Eurovision Song Contest. Alltid roligt med svenska framgångar och ingen skugga över någon inblandad… men personligen väljer jag “Oh My God” över “Heroes” alla gånger. 🙂

Se hela topp-25-listan: “Nedräkning till Melodifestivalen 2017!
Mer om Sveriges ESC 2017-förberedelser: “Sverige i ESC 2017
Se även: “Eurovision Song Contest 2017

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till ““Oh My God” – Le Kid (MF 2011)”

  1. Adri

    Precis som med “Etymon” tyckte jag detta var ett riktigt bra bidrag när det begav sig, men nu i efterhand tycker jag nog denna fick mer eller mindre det resultat de förtjänade. (Minns att deltävlingen var ganska stark också)

    Låten i sig är ganska bra, det lite “barnsliga” till trots. Men det är en extremt svag sånginsats tycker jag. Speciellt från den blonda sångerskan.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se