Sverige Schlagerpinglan: Fram t.o.m. den 2:a februari (då vi får premiär-lyssna på lite av de första MF-2017-bidragen) kommer jag här på bloggen att presentera ett klassiskt Melodifestivalen-bidrag per dag.

Gemensamt för alla 25 är att de (otroligt nog) missade att ta sig vidare till finalen:

Nedräkning till Melodifestivalen 2017! – Plats 16 av 25:


Efharisto” – Bosson (Andra Chansen i MF 2004)

Schlagerpinglan: När Bosson medverkade i Melodifestivalen 2004 så blev jag inledningsvis lite besviken över att “Efharisto” inte alls kunde jämföras med “One In A Million“, ledmotivet till “Miss Secret Agent” som i princip var allt hört av artisten fram tills dess. Hur som helst så har hans MF-bidrag blivit flitigt spelad här under åren, främst i playback-versioner, och än idag tycker jag att det är en helmysig låt som hade kunnat förgylla vilken Melodifestivalsfinal som helst. 🙂

Se hela topp-25-listan: “Nedräkning till Melodifestivalen 2017!
Mer om Sveriges ESC 2017-förberedelser: “Sverige i ESC 2017
Se även: “Eurovision Song Contest 2017

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till ““Efharisto” – Bosson (MF 2004)”

  1. Hanna

    Minns att jag också var besviken på “Efharisto” när det begav sig, hade precis som du hoppats på en ny “One in a Million” eller “I Believe”. Har dock upptäckt den här på senare år och tycker den är jättehärlig, haha 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se