Sverige Schlagerpinglan: Fram t.o.m. den 2:a februari (då vi får premiär-lyssna på lite av de första MF-2017-bidragen) kommer jag här på bloggen att presentera ett klassiskt Melodifestivalen-bidrag per dag.

Gemensamt för alla 25 är att de (otroligt nog) missade att ta sig vidare till finalen:

Nedräkning till Melodifestivalen 2017! – Plats 12 av 25:


Innan natten är över” – Kayo (6:a i deltävling 3 i MF 2006)

Schlagerpinglan: På plats nummer 12 av mina personliga “missade-finalen-favoriter” så hittar vi ytterligare ett bidrag av min favorit-MF-låtskrivare Thomas G:son. Med tanke på att jag här hör en låt som lockar till sträck-lyssning och som ger en enorm må-bra-känsla så har jag svårt att förstå hur den kunde missa finalen… men jag antar att den inte har samma effekt på alla då den inte ens nådde den irriterande 5:e-platsen. 😉

Extra-info: Kayo var tidigare med i trion Afro-Dite som 2002 vann Melodifestivalen med “Never Let It Go” och blev 8.a i ESC. Övriga försök med Afro-Dite gav en 7:e-plats i MF-finalen 2003 med “Aqua Playa” samt en 5:e-plats i första deltävlingen av MF 2012 med “The Boy Can Dance“. Själv tycker jag dock att “Innan natten är över” slår alla de övriga tre med hästlängder. 🙂

Se hela topp-25-listan: “Nedräkning till Melodifestivalen 2017!
Mer om Sveriges ESC 2017-förberedelser: “Sverige i ESC 2017
Se även: “Eurovision Song Contest 2017

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se