Moldavien Inte långt efter att ett bidrag diskats och ersatts i “O Melodie Pentru Europa 2017“, Moldaviens nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2017, så kommer nästa kalldusch: “Baby don’t cry” med Irina Kit har dragit sig ur tävlingen och ersätts av följande bidrag:


Ersättningsbidrag: “Glow“, Samir Loghin

Någon anledning till varför “Baby don’t cry” dragits tillbaka uppgavs inte. Klart är endast att det fortfarande är 14 bidrag som kommer att tävla i den moldaviska semifinalen den 24:e februari. (Källa: trm.md)

Schlagerpinglan: För er som inte följt cirkusen runt Moldaviens uttagning så började det med “Omvänd “Anna Book-gate” och plagiatanklagelser“, fortsatte med “Cobîlea Constantin diskas – Nadia Moşneagu ersätter” och avslutades (förhoppningsvis) med dagens “Irina Kit drar sig ur – Samir Loghin ersätter“.

Jag tycker personligen att detta är väldigt tråkigt då “Baby don’t cry” var en av mina favoriter i den moldaviska uttagningen. Frågan man nu ställer sig är om det egentligen är lönt att fortsätta att lyssna in sig på bidragen, se det uppdaterade startfältet, eller om man gör säkrast i att avvakta och se om några av bidragen är kvar när vi börjar närma oss semifinaldags. Jag hoppas på det bästa i alla fall. 🙂

Mer om Moldaviens förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Moldavien i ESC 2017“.
Fler bidrag som tävlar i de olika nationella ESC-2017-uttangingarna hittar ni här: “Lyssna på bidragen i de nationella ESC-2017-uttagningarna

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se