Tyskland TV-bolaget NDR utsåg Tysklands bidrag i Eurovision Song Contest 2017 genom den nationella uttagningen “Unser Song 2017” där 2 bidrag och 5 artister tävlade om att bli den vinnande kombinationen. 100% tittarröster avgjorde resultatet och vann gjorde Levina och “Perfect Life” som nu fått en officiell video:

Lyssna på Tysklands bidrag till Eurovision Song Contest 2017:
Bidrag / Artist: “Perfect Life“, Levina
Länkar: officiell videofinal-framträdandetext
Låtskrivare: Lindy Robbins, Dave Bassett, Lindsey Ray

Schlagerpinglan: Med tanke på att finalen av Unser Song 2017 inte innehöll så mycket att välja mellan så tycker jag att slutresultatet blev helt godkänt och “Perfect Life” har för tillfället en mittenplats på både min Big Five-lista och topp-10-lista. Medelbra kan dock vara sämre än både “helbra” och “uruselt” i denna tävling då det gäller att publiken lägger märke till bidraget. Nu har de i alla fall fått ut en officiell video och det är ju ett steg i rätt riktning. 😀

Mer om Tysklands förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Tyskland i ESC 2017” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se