SerbienDen 27:e februari avslöjade TV-bolaget RTS att de internt utsett Tijana Bogićević att få representera Serbien i Eurovision Song Contest 2017. Nu har ett litet smakprov av den instrumentala versionen av hennes tävlingsbidrag “In Too Deep” släppts, se nedan.

Eurovision-versionen av bidraget, som uppges vara skrivet av Borislav Milanov, Bo Persson, Johan Alkenas och Lisa Ann-Mari Linder kommer att presenteras “snart”.


“In Too Deep”, Tijana Bogićević (smakprov på instrumental version av Serbiens ESC-2017-bidrag)

Schlagerpinglan: 41 sekunder, som dessutom endast är av en instrumental version av bidraget, är alldeles för lite för att jag ska våga några större slutsatser. Ett första intryck gör de ju hur som helst och i mitt fall så var det ett väldigt positivt sådant. Nu är jag rejält nyfiken och hoppas att det inte tar alltför lång tid innan vi får lyssna på Kiev-versionen. 😀

Mer om Serbiens förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Serbien i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Serbien 2017: Lyssna på instrumentalt smakprov”

 1. Marcus

  Jag vågar nog dra lite mer slutsatser än dig Pinglan! 😉 Håller låten allt teasern lovar kommer den vara min vinnare, håller den det mesta den lovar kommer den vara topp 5, och håller den bara hälften kommer den ändå vara topp 10!

  Med det sagt, så vet vi ju vad som hände med Kroatien. Vi får hoppas att brödrafolken skiljer sig åt just här…

 2. Kerstin

  Det låter mycket lovande och det känns i nuläget som något som skulle kunna vara precis i min smak, äntligen i så fall.

 3. Micke

  Lovade mig själv att inte lyssna på teasern mer för att slippa bli så besviken som fallet var med Kroatien. Det är dock inte lätt för det här låter jädrigt lovande 🙂

 4. Adri

  Jag kan nog bara bli positivt överraskad för jag tycker inte det här låter vidare speciellt.

  Låter absolut inte uselt, men det låter som en ganska vanlig poplåt från fel sida 2000-talet. Lite som Rysslands låt förra året. Det var också en hypad poplåt från 2001 som inte var något speciellt för mig.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se