Armenien Sedan Armenien valde ut sin artist till Eurovision Song Contest 2017 genom finalen av talangtävlingen “Depi Evratesil” den 24:e december och TV-bolaget AMPTV sökte efter lämpliga bidrag till vinnaren Artsvik så har det inte hörst så mycket från landet.

Nu avslöjar de dock att de, efter att först ha sållat ut 10 av över 300 inkomna bidrag, valt ut ett bidrag av Lilith och Levon Navasardyan (“Not alone” 2014, “LoveWave” 2016) samt Avet Barseghyan och David Tserunyan. Låten, som heter “Fly with me“, kommer att presenteras den 18:e mars kl. 18:30 CET då den officiella videon spelas upp på den officiella ESC-sidans YouTube-kanal. (Källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Trots att det är trevligt att se att Armenien blev färdiga med sitt val till sist så hade jag hoppats att de även var redo att presentera det. Nåja, de närmaste dagarna lär vi ha fullt upp med att lyssna in oss på många andra ESC-2017-bidrag att det kanske inte skadar att några tar lite extra god tid på sig. 😀

Mer om Armeniens förberedelser inför Eurovision Song Contest 2017 (inkl. “Depi Evratesil”-länkar och resultat) hittar ni här: “Armenien i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Armenien 2017: “Fly with me” presenteras den 18:e mars”

  1. Adri

    Oj detta gjorde inget tydligare för min del vad vi har att vänta oss.

    “Lovewave” var min överlägsna favorit 2016, ett riktigt mästerverk. Egentligen för unikt och bra för en tävling som Eurovision, vilket sen syntes i resultatet.

    Sen har vi då “Not alone” som jag inte har något bra att säga nåt om alls. Inget klickade för mig med den låten. Inget alls.

    Så jag hoppas verkligen att Artsviks låt blir mer lik “Lovewave” än “Not alone” om man ska utgå från låtskrivarnas tidigare meriter.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se